Жіноча команда «Вереса» розпочне збір наприкінці лютого

15 Лютого 2022, 18:37
Жіноча команда «Вереса» розпочне збір наприкінці лютого 847
Жіноча команда «Вереса» розпочне збір наприкінці лютого

Жіноча команда рівненського «Вереса» розпочне тренувальний збір 21 лютого.

Перший збір «червоно-чорні» проведуть у Смизі з 21 по 27 лютого. Про це інформують на сторінці «Вереса».

Упродовж 28 лютого – 2 березня жіноча команда «Вереса» братиме участь у всеукраїнському товариському турнірі у Вінниці. Також рівнянки вже отримали пропозицію зіграти спаринг від жіночої команди футбольного клубу «Кривбас» із Кривого року.

Весняна частина сезону у Першій лізі чемпіонату України повинна стартувати у квітні. До того часу рівнянки планують зіграти два перенесених матчі осінньої частини сезону: домашню кубкову гру проти харківського «Житлобуду-1» та виїзний поєдинок чемпіонату проти столичного «Динамо».

Нагадаємо: чоловіча команда «Вереса» проводить зимовий збір у Туреччині. Туди з «вовками» поїхало троє новачків. Взимку клуб  підписав 24-річного гравця національної збірної Вірменії Жирайра Маргаряна, а естонський центральний півзахисник Владислав Крейда приєднався до клубу на правах оренди. Крім того, до команди долучився центральний захисник 20-річний Алан Ауссі

Як інформував раніше Спорт на Районі, «Верес»  клуб покинули нападник Роберт Гегедош і захисник Дмитро Нємчаніновпівзахисник Віталій Тимофієнко і воротар Максим Бабійчук. 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024