П’ять популярних категорій спортивного одягу та взуття бренду FILA

08 Лютого 2022, 15:54
П’ять популярних категорій спортивного одягу та взуття бренду FILA РЕКЛАМА 1150
П’ять популярних категорій спортивного одягу та взуття бренду FILA

Культовий бренд FILA уособлює стиль та моду та додає трішки спортивного гламуру до вашого гардеробу. 

Отже, гортаючи fila каталог в інтернет-магазині Sportmaster, ви знайдете останні новинки спортивної та вуличної моди для жінок, чоловіків та малюків. У цій статті ми розберемося, чому бренд має такий шалений попит у світі та розглянемо найпопулярніші категорії товарів, що випускаються під цим лейблом.

Аксесуари

Всі вироби бренду декоровані логотипом або містять фірмовий напис. Одразу зрозуміло, що ви носите марочну річ. Серед найбільш затребуваних товарів шкарпетки, шапки, напульсники, кепки. 

Якщо порівнювати спортивні аксесуари від FILA з іншими відомими брендами, бачимо високий рівень якості, але помірний цінник, тобто аксесуари цього виробника доповнюють спортивний образ чи екіпірування без стресу для гаманця.

Одяг для плавання

Це один з небагатьох брендів, де можна придбати буквально все: купальні костюми, шапочки, окуляри, взуття, рушники. Річ у тім, що купальники з мас-маркету не підходять для використання у басейні - з часом тканина на них псується, тьмяніє, а еластична лайкра XtraLife, з якої виготовляють плавальне приладдя FILA, дружня до хлору.

Такі купальники та плавки також можна використовувати для купання у відкритих природних водоймах, загоряння на сонці, бо тканина має фактор захисту UPF 50+.

Кросівки

Спортивне взуття бренду вирізняється оригінальним дизайном. Мова про снікерси Disruptor II Premium з високою підошвою та фірмовим протектором - оновлену версію культової моделі 1997 року. 

Створюючи примітний дизайн, виробник пам'ятає про якість - взуття виготовлене переважно з натуральної шкіри зі вставками з штучного замінника.

Urban Story

Ця лінійка одягу особливо подобається фанам сучасного стилю Athleisure, тобто тим, хто міксує зручний повсякденний та спортивний одяг. 

В спортивному одязі колекції Urban Story можна сміливо розгулювати й за межами фітнес-зали. Речі пошиті з бавовни, мають комфортну посадку та спортивний дизайн: кишені-кенгуру, об’ємні капюшони, лого-принт. 

Тенісне екіпірування

У 1974 році FILA представила першу тенісну колекцію, яка виділялася серед тодішніх колекцій одягу барвистими елементами. З того часу випуск тенісного екіпірування не припинявся. 

У фірмовому одязі FILA тенісист почувається комфортно як на корті, так і за його межами. Сорочки та поло мають продуманий спортивний крій та пошиті з високоякісного поліестеру з додаванням спандексу та сітчастими вставками Wicking. 

На додачу фірма випускає куртки, сукні та спідниці, шкарпетки, пов’язки на голову, тенісне взуття. Словом, все що потрібно для виходу на корт. 

До речі, в екіпіруванні бренду виступають відомі у світі тенісистки бельгійка Кім Клейстерс та українка Тетяна Перебийніс. Приєднуйтесь до них і ви!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024