На Любомльщині відбулися змагання рибалок

08 Лютого 2022, 08:23
У Гущі відбулися змагання рибалок 645
У Гущі відбулися змагання рибалок

На Гущанському озері у селі Гуща Рівненської громади відбулись змагання на кубок Рівненської сільської ради серед любителів з підльодного лову риби «Зима – 2022».

Організаторами змагань були відділ освіти, культури, молоді та спорту Рівненської сільської ради та ГО «Гущанські патріоти». Про це інформує Станіслав Смолярчук.

Поборотися за звання кращих рибалок та завоювати головну нагороду змагань виявило бажання дев’ять команд рибалок. 

За положенням змагань переможців визначали у командному та особистому заліках, а також було ще п’ять додаткових номінацій. 

Отож, згідно головного протоколу змагань, учасники посіли наступні місця:

У особистому заліку І місце зайняв Ярослав Пекалюк (Згорани) , ІІ місце посів Сергій Кисляк (Ковель), ІІІ місце дісталось Олександру Пекалюку (Згорани). Переможця та призерів в особистому заліку нагородили кубками, медалями, грамотами та коштами на суми 500, 300 та 200 гривень відповідно до зайнятих місць.

У командному заліку І місце посіла команда села Згорани, ІІ місце зайняла команда «Будьмо» (Ковель), ІІІ місце завоювала команда «Згоранське ПМК» (Згорани). Переможців та призерів у командному заліку нагородили кубками, медалями, грамотами та коштами на суми 1200, 1000 та 800 гривень відповідно до зайнятих місць.

Щодо додаткових номінацій: переможцем у номінації «Найстарший рибалка змагань» став Василь Домбровський (Гуща), у номінації «Наймолодший рибалка змагань» стала Тетяна Морозюк (Гуща), у номінації «Перша виловлена риба» став Олександр Денисюк (Римачі), у номінації «Найбільша виловлена риба» став Іван Чоботан (Гуща), у номінації «Найменша виловлена риба» став В’ячеслав Сахар (Гуща). Усіх переможців номінацій нагородили медалями, грамотами та призами від спонсорів змагань.

Також подяка відділу освіти, культури, молоді та спорту була оголошена громадській організації «Гущанські патріоти» за вагомий внесок в організацію даних змагань. Хочу зауважити, що ці люди приклали чинемало зусиль, щоб змагання відбулись на гідному рівні.

Організатори дякують спонсорам змагань, зокрема Сергію Пшаві, який виділив кошти у призовий фонд змагань; підприємиці Олені Сацюк, власниці магазину «Куточок рибака» у Любомлі за чудові призи для учасників змагань; підприємцю Олегу Опейді, власнику магазину спортивних та рибальських товарів у Любомлі за призи для учасників змагань. Юрію Гупалу, голові партії «Удар» у Волинській області за подарунки для усіх учасників змагань.

«Загалом хочу відмітити, що завдяки спільним зусиллям Рівненської сільської ради, ГО «Гущанські патріоти» та усім, хто допомагав, вдалося організувати чудові змагання, на яких усі присутні приємно провели свій час», – йдеться в повідомленні.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024