Луцький «Легіон-Університет» не зміг підкорити «Дніпро»

07 Лютого 2022, 12:38
Луцький «Легіон-Університет» не зміг підкорити «Дніпро» 747
Луцький «Легіон-Університет» не зміг підкорити «Дніпро»

Жіноча футзальна команда «Легіон-Університет» (Луцьк) зіграла пропущений матч першого кола Чемпіонату України з футзалу сезоні 2021/22.

Це була зустріч із командою «Дніпро» (Черкаси), яка відбулася 6 лютого на виїзді.

Як інформує пресслужба «легіонерок», поїздка мала кілька ускладнювальних чинників, насамперед те, що до Черкас лучанки їхали 11 годин автобусом. Крім того, волинський колектив грав без головного тренера Дмитра Голоскокова, який через сімейні обставини не міг бути поруч із командою. Місце на тренерському містку зайняла Анастасія Грицак, яка очолює «Легіон U-15». Також через пошкодження волинські футзалістки ще й втратили одну із лідерів Анну Мякоту

Читайте також: Команда «Легіон-Університет» попрощалася з капінкою

Поєдинок розпочався вдало для лучанок. Уже на 2 хв рахунок відкрила Анастасія Чернюк. Згодом вона могла відзначитися вдруге, але їй не вистачило кілька сантиметрів, щоби замкнути пас від Юлії Сардачук. Трибуни Черкас закликали місцеву команду йти вперед. Ті кілька разів небезпечно пробивали по воротах волинянок. Утім на заваді ставали голкіперка Яна Ярмольська та футзалістка Юлія Холодько, яка винесла м'яча з порожнього кута воріт.

Небезпека від черкащанок все-таки конвертувалася в голи. На 13 хв волинянок засмутила Анастасія Мигаль. До кінця першої половини поєдинку суперниці забили ще тричі.

Другий тайм видався не менш напруженим і динамічним. У складі «Легіону» хет-трик оформила Анастасія Чернюк, а також капітанка Юлія Сардачук, зробивши рахунок 6:4. Однак зробити камбек не вдалося.

7:4 – черкащанки взяли реванш за поразку у Луцьку.

Після матчу «Легіон-Університет» посідає п’яте місце в групі, маючи однакову кількість очок із командою міста Хмельницького. У лучанок ще залишається гра в запасі.

Наступний поєдинок клуб відбудеться в четвер, 10 лютого, на виїзді з «Новим Львовом». Цей матч мав би відбутися ще наприкінці січня, однак через завантаженість домашньої арени львів’янок його перенесли.

Нагадаємо, що в цій же групі виступає ще одна команда  з Волині – «Ладомир» (Володимир). 

Про перебіг чемпіонату для «легіонерок» читайте тут:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024