Луцька «Волинь» змінила плани та не їде на турнір у Білорусь

05 Лютого 2022, 11:36
Луцька «Волинь» змінила плани та не їде на турнір у Білорусь 879
Луцька «Волинь» змінила плани та не їде на турнір у Білорусь

Луцька «Волинь» оговталася від вимушеної паузи та повертається до сталого режиму зимового збору.

Одначе у планах «хрестоносців» з’явилися суттєві зміни Одна з них, а зважаючи на ситуацію на міжнародній арені, – ключова – це не участь в анонсованому раніше турнірі «BrestWinterCup», що відбудеться в Білорусу. Про це інформує офіційний сайт «Волині».

Отож, 8 лютого, як і планували, у Львові підопічні Альберта Шахова зіграють проти волочиського «Агробізнеса», а з 9 по 15 лютого працюватимуть у Ковелі.

15 лютого волиняни проведуть спаринг проти команди «Фенікс» (Підмонастир), з якою «Волинь» мала зустрітися ще 4 лютого. Також тренерський штаб у пошуках спаринг-партнера на 12 лютого.

Нагадаємо, що торік міжнародний збір «хрестоносці» проводили в Білорусі, граючи на «Winter Cup 2021» разом із господарями й командами Кот-д’Івуару та Нігерії. На цьому турнірі представники Луцька навіть здобули бронзу.

Утім, 2022 рік має дещо іншу ситуацію на міжнародній арені, тож їхати на змагання до Бреста – небезпечно.

Нагадаємо, що наразі на території сусідньої країни військовослужбовці з Росії та Білорусі відпрацьовують ведення оборони та «боротьби з незаконними збройними формуваннями», самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко обіцяє стягнути на кордон із Україною «цілий контингент». Ситуацію ускладнює й те, що Росія знову може атакувати Україну будь-якої миті, у тому числі з території Білорусі, про що повідомила прессекретарка Білого дому Дженніфер Псакі.

Нагадаємо: у зборі «Волині» була вимушена пауза – зі строю через хвороби вибуло 15 футболістів.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024