Спорт на Районі відзначає другу річницю

04 Лютого 2022, 17:17
Спорт на Районі відзначає другу річницю 1803
Спорт на Районі відзначає другу річницю

Видання Спорт на Районі 4 лютого відзначає другу річницю роботи.

Два роки роботи, коли спорт раз по раз завмирає від коронавірусних обмежень, – непросте випробовування, але ми не здаємося! Два роки роботи – це вдвічі більше всього! За другий рік роботи ми майже вдвічі збільшили нашу аудиторію – від 120 тисяч до 200 тисяч відвідувачів! Наші журналісти написали вдвічі більше матеріалів – наразі ця цифра становить 4136 новин, десятки статей та інтерв’ю, сотні світлин для фотогалерей.

Читайте також: Побачити не можна пропустити: спортивна журналістика стимулює відкривати нове

Попри те, що за два роки ми вже завоювали свого читача, видання має величезний потенціал розвитку: нас регулярно читає трохи більше 40% читачів, відповідно 60% – це гості, яких так чи так ми заохочуємо повертатися.

«Спорт на Районі має величезний потенціал розвитку, адже спорт і активізм є в кожному селі, кожній школі! Ми не цураємося висвітлювати досягнення ні аматорів, ні професійних спортсменів, ні тих найважливіших подій національного масштабу, про які нашим читачам було б цікаво й приємно знати, як-от, олімпійські медалі всіх без винятку представників України. Однак наша сила саме у висвітленні локального спорту Рівненщини, Волині й Закарпаття», – уважає головна редакторка видання Галина Максимчук.

Якщо зазирнути в геодані, то трішки більше 81% читачів відвідують ресурс із території України. Майже 10% наших візитерів мешкають у США, майже 3% – у Польщі, а 1% в Ірландії!

Щодо розподілу за українськими містами, то беззаперечний лідер – Київ (37,5%). Далі розташувалися Рівненська та Волинська області (26% і 17% читачів відповідно). На Львівщину, Дніпровщину, Івано-Франківщину, Хмельниччину, Київщину, Тернопільщину припадає не менше 1% наших читачів!

Не можемо не розповісти й те, що Спорт на Районі присутній у п’яти соцмережах – фейсбуці, інстаграмі, тіктоці, ютубі й (експериментально) у телеграмі. Підписуйтеся!

«Ви можете читати чи переглядати наше видання у зручному форматі, у будь-який час, у будь-якому місці. Доставка в руки – це давно вже не «фішка», а закономірна вимога розвитку. Що прикметно, попри присутність видання в різних соціальних мережах, наша аудиторія рідко перетинається, переважно ми знаходимо «своїх» скрізь, бо ж маємо більше 3000 тисяч слідкувачів у тіктоці, майже 3000 підписників у фейсбуці, більше 1300 читачів в інстаграмі, активно розвиваємо ютуб», – додає Галина Максимчук.

І насамкінець залишимо для вас декілька покликань.

Дві найцікавіші (на думку читачів) статті за рік

Найпопулярніший блог

Добірка наших інтерактивів тут:

Головне фото – Depositphotos

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024