Вихованці маневицької «ДЮСШ-Respect» – бронзові призери Кубка України

03 Лютого 2022, 08:17
Вихованці маневицької «ДЮСШ-Respect»  – бронзові призери Кубка України ФОТО 1076
Вихованці маневицької «ДЮСШ-Respect» – бронзові призери Кубка України

Вихованці «ДЮСШ-Respect» (Маневичі) піднялися на почесну третю сходинку п'єдесталу Кубка України з футзалу вікової групи U-15.

Завершальні матчі цих змагань відбулися 2 лютого. Про це інформують на сторінці «ДЮСШ-Respect».

Після вдалого виступу в 1/4, у півфіналі на підопічних Андрія Шевчука очікував куди більш грізний суперник – «Олімпія-Дніпро».

У цій грі волиняни продемонстрували характер та бійцівські якості, але все ж поступилися з рахунком 4:5. Отож, дніпряни вирушили до фіналу змагань. «Respect» отримав змогу поборотися за бронзу.

У матчі за третє місце на «синьо-білих» очікувала гра проти старих знайомих з «Чорного моря», з якими «Respect» вже зустрічався на груповому етапі.

У поєдинку за бронзові нагороди сильнішими виявилися саме гравці «респектівці», які на останній хвилині дотиснули своїх опонентів. Вирішальний гол у протистоянні за 24 секунди до фінального свистка забив Ілля Суханов – 5:4 на користь команди з Маневич.

Найкращим гравцем команди організатори назвали Іллю Суханова, а найкращим гравцем атакувального плану визнали Іллю Приходька

Склад команди «ДЮСШ-Respect» (Маневичі): Орест Савонік, Олександр Вишневецький, Артем Клімчук, Ілля Приходько, Ярослав Савич, Тарас Воронюк, Антон Романюк, Ярослав Воронюк, Ілля Суханов.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024