Будівництво спортивних майданчиків у Рожищі: підозрюють розкрадання бюджетних грошей

02 Лютого 2022, 08:24
Спортивні майданчики у Рожищі 596
Спортивні майданчики у Рожищі

По будівництву спортивних майданчиків зі штучним покриттям на території Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи триває кримінальне провадження. 

Згідно з ухвалою Ківерцівського районного суду від 17 січня, слідству дозволили огляд у зв'язку з досудовим розслідуванням, передає Район.Рожище.

Слідчі ведуть досудове розслідування кримінального провадження від 20 травня 2021 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 191 Кримінального кодексу України.

Підозрюють заволодіння бюджетними коштами службовими особами ПП «Спортелітбуд» під час виконання будівельних робіт спортивних майданчиків зі штучним покриттям на території Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи на вулиці Гагаріна, 40 у Рожищі.

«Під час досудового розслідування кримінального провадження було встановлено, що службові особи ПП «Спортелітбуд», під час виконання будівельних робіт заволоділи бюджетними коштами, що й стало підставою для внесення відомостей до ЄРДР», – йдеться у матеріалах справи.

У кримінальному провадженні призначили будівельно-технічну експертизу, під час проведення якої виникла необхідність в огляді спортивних майданчиків. Намагатимуться встановити вартість фактично виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів згідно з проектно-кошторисною документацією та актами виконаних робіт.

Згідно з даними системи Youcontrol, приватне підприємство «Спортелітбуд» зареєстроване у квартирі №7 на Кравчука, 46 у Луцьку. Його власником та керівником є Рудюк Володимир Петрович, Заслужений тренер України, майстер спорту з легкої атлетики, Чемпіон України з легкої атлетики.

Нагадаємо, нове футбольне поле при спортивній школі відкрили у місті у вересні минулого року. Його у місті чекали п'ять років. Левова частина кошторисної вартості цього об’єкту – 3,6 мільйона гривень – була передбачена з фонду на соціально-економічний розвиток. Загальна кошторисна вартість – 5,1 мільйона гривень.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024