Володимирський «Ладомир» розгромив команду з Хмельницького й продовжує лідирувати в групі

31 Січня 2022, 10:22
Володимирський «Ладомир» розгромив команду з Хмельницького й продовжує лідирувати в групі 571
Володимирський «Ладомир» розгромив команду з Хмельницького й продовжує лідирувати в групі

Минулими вихідними з трьох імовірних матчів сьомого туру Вищої ліги Чемпіонату України  з футзалу серед жіночих команд сезону 2021/2022 відбувся один. На паркеті зустрілися команди з Володимира та Хмельницького.

29 січня володимирський «Ладомир» приймав удома «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького» (Хмельницький). У цій грі волинянки не залишили найменшого шансу своїм суперницям. Рахунок на 2 хв. відкрила Вікторія Гірин, яка загалом п'ять разів розписалася у воротах суперниць. Згодом волинянки, додавши доточних ударів Гірин дубль Анастасії Кузьмич, покер Христини Перевізник, по голові Мирослави Невар і Вероніко Борковської, розгромили суперниць у суху – 13:0.

Таким чином «Ладомир» здобуває сьому перемогу в сезоні й із 21 очком очолює турнірну таблицю другої групи Вищої ліги чемпіонату.   Найближчий переслідувач волинянок київський «Будстар-НПУ» має в активі лише 9 очок. 

Нагадаємо, що в цій же групі виступає ще один представник Волині – «Легіон-Університет» (Луцьк). Команда з обласного центру зі шістьма очками за гіршої різниці м'ячів посідає п'яте місце в турнірці. Щоправда, легіонерки зіграли тільки п'ять матчів.

Зустріч поточного сьомого туру між «Новий Львів» (Львів) і «Легіон-Університет» (Луцьк) не відбулася, точніше матч перенесений на 9 лютого за домовленістю команд через завантаженість домашньої арени «Нового Львова».

Головне фото – Depositphotos

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024