Волинська команда «Легіон-Університет» удома здобула перемогу над «Дніпром»

25 Січня 2022, 10:29
Волинська команда «Легіон-Університет» удома здобула перемогу над «Дніпром» 635
Волинська команда «Легіон-Університет» удома здобула перемогу над «Дніпром»

Жіночий футзал повернувся на український паркет.

Наприкінці минулого тижня відбулися матчі шостого туру Чемпіонату України з футзалу серед жінок. 21 січня у поточному турі луцька команда «Легіон-Університет» приймала вдома «Дніпро» з Черкас. Як інформує пресслужба «Легіону», на цю гру волинянки вийшли новим експериментальним складом. На розіграші була 15-річна Анастасія Чернюк, а на вістрі атаки досвідчена Анна Мякота, яка нещодавно повернулася в команду.

Першими забили суперниці на 3 хв. Одразу через кілька секунд «біло-сині» зрівняли рахунок – Юлія Худякова замкнула простріл після розіграшу аута. Далі Анастасія Чернюк вдало зіграла на перехопленні та потужно пробила здалеку – 2:1. Забитим м'ячем на 12 хвилині відсвяткувала своє повернення Анна Мякота. Утім, до перерви черкащанки таки зуміли відігратися. Перший тайм команди завершили внічию 3:3. 

У середині другого тайму розпочався бенефіс дальніх ударів від Чернюк. За хвилину Анастасія відзначилася двічі. Кожен гол – це сильний удар із-за меж штрафного майданчика.

«Дніпро» відквитав один м’яч, проте «легіонерки» вкотре швидко забили у відповідь. Владислава Денисюк скинула  «кулястого» на Юлію Сардачук, яка з кількох метрів розстріляла ворота. 

На останній хвилині команда з Черкас додала інтриги поєдинку, забивши свій п'ятий м'яч. Проте луцькі дівчата зуміли втримати переможний рахунок. «Легіон-Університет» вдруге в сезоні тріумфує. 

«Легіон-Університет» (Луцьк) – «Дніпро» (Черкаси) – 6:5

«Це було дуже важко, але і дуже важливо для нас. Матч був ніби за "шість очок", адже до гри відставали від Черкас у таблиці. Було багато боротьби, але це спортивні моменти. Без боротьби не здобувається результат», – прокоментувала капітанка Юлія Сардачук «Легіон-Університет».

Головний тренер волинянок Дмитро Голоскоков підкреслив, що команда настанову на гру виконала. «Грали оновленим стартовим складом. Першій четвірці ще трішки не вистачає зіграності, але це доопрацюємо», – додав тренер.

Після гри «Легіон-Університет» розташувався на четвертому місці турнірної таблиці, але має рівну кількість очок ще з двома колективами. Наступна гра лучанок через тиждень із «Новим Львовом» на виїзді.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024