Острожани здобули нагороду «Ліги Європи» на Чемпіонаті Нетішина з мініфутболу

24 Січня 2022, 21:17
Острожани здобули нагороду «Ліги Європи» на Чемпіонаті Нетішина з мініфутболу 1241
Острожани здобули нагороду «Ліги Європи» на Чемпіонаті Нетішина з мініфутболу

Юні футболісти з п’яти областей змагалися за першість Відкритого чемпіонату міста Нетішин (Хмельницька область) із мініфутболу серед юнацьких команд 2008 р. н. і молодших.

Змагання в Нетішині відбулися 20–21 січня та об’єднали учасників із п’яти областей. Про це Спорт на Районі розповів тренер Острозької ДЮСШ Андрій Фесенко.

Із Житомирщини позмагатися за призи прибули футболісти з Малого Коростеня. Львівщину представляла команда «Бобри» (Броди). Кольори Київщини захищали «Фастів-1» і «Фастів-2». Господарі теж були представлені двома командами – «КДЮСШ Нетішин-1» і «КДЮСШ Нетішин-2». А от Рівненщина мала аж чотири представники – «Острог-1» і «Острог-2», ДЮФК «Єврошпон-Смига» (Дубенський район) і ДЮСШ міста Дубно.

Команди-учасниці були розділені на дві групи – А і Б.

«Острог-1» першого ігрового дня зустрівся з «КДЮСШ Нетішин-2», здобувши перемогу 7:1. У другому матчі команда Острозької громади  обіграла «Єврошпон-Смигу» – 3:2. Також острожани зазнали двох поразок від «Фастів-1» (2:8) і команди з Малого Коростеня (0:5).

Зі шістьома очками «Острог-1» посів третє місце в групі і продовжив грати в етапі з назвою «Ліга Європи». На цій стадії суперниками острожан були Дубенська ДЮСШ і «Фастів-2». Ігри, які провели по колу, мали такі результати:

  • ДЮСШ Дубно – «Фастів-2» – 3:0
  • «Острог-1» – «Фастів-2» – 0:0.

Власне чемпіон «Ліги Європи» визначився в очній дуелі між ДЮСШ Дубна і першою командою ДЮСШ Острога. Завдяки голу на останній хвилині в «Лізі Європи» тріумфували юнаки команди «Острог-1».

Щодо команди «Острог-2», то першого ігрового дня, острожани поступилися колективу «КДЮСШ Нетішин-1» (1:2), «Фастову-2» (1:4), а також зіграли внічию 1:1 із командою Дубна. У зустрічі другого ігрового дня «Острог-2» поступився бродівським «Бобрам» 0:2. Такі результати дали змогу другій команді Острозької ДЮСШ продовжити боротьбу в «Кубку Кубків». Суперниками «Острога-2» стали «КДЮСШ Нетішин-2» і ДЮФК «Єврошпон-Смига», які двічі засмутили команду острожан.

У підсумковій турнірній таблиці команда «Острог-1» посіла почесне 4-те місце, а «Острог-2» фінішував на 10-й сходинці.

На п’єдесталі опинилися «Фастів-1» (перше місце), команда Малого Коростеня (друге місце), «КДЮСШ Нетішин-1» (третє місце).

«Приємно бачити дітей щасливими. Для них кожен турнір – це крок уперед. На змагання, близькі географічно, ми стараємося залучати багато дітей, аби вони здобували новий досвід», – прокоментував  Андрій Фесенко.

Готували команди острожан до змагань тренері-викладачі Валентин Стрілець і Андрій Фесенко.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024