«Respect» мінімально переміг «Хорів» і вийшов до плей-оф раунду Суперліги

23 Січня 2022, 12:02
«Respect» мінімально переміг «Хорів» і вийшов до плей-оф раунду Суперліги 541
«Respect» мінімально переміг «Хорів» і вийшов до плей-оф раунду Суперліги

До гри проти лідера чемпіонату «Respect» підійшов у повній бойовій готовності: до складу повернулися Євпак та Соломатін, які розпочали матч у стартовому складі.

Про це інформують на сторінці клубу у фейсбуці.

З перших хвилин «Respect» взяв ініціативу до своїх ніг – «синьо-білі» більше контролювали м’яч та намагалися створювати небезпечні моменти біля чужого карного майданчика. Один із таких ледь не завершився взяттям воріт: Соломатін перехопив м’яч у центрі поля і вивів на ударну позицію Суща, який пробив у голкіпера.

«Respect» не збавляв обертів і згодом кількість переросла у якість. Миронюк віддав зрячу передачу на вільного Котюна, який в свою чергу встиг оцінити ситуацію і влучно пробити з-за меж штрафного майданчика 0:1.

Після пропущеного голу «Хорів» почав грати гостріше. Тож, аби збавити атакувальний темп гравці «Respect» були змушені фолити. До кінця першого тайму «синьо-білі» перевищили допустиму кількість порушень і «Хорів» отримав право на два дабл-пенальті, але завдяки везінню та майстерності Євпака у рамці воріт рахунок залишився незмінним.

На старті другого тайму за фол останньої надії пряму червону картку отримав Євпак. Його місце у воротах зайняв Ткачук, а «Respect» дві хвилини грав у меншості. Намагаючись скористатися чисельною перевагою «Хорів» затис підопічних Андрія Шевчука до власних воріт і мав кілька нагод, аби встановити паритет у зустрічі. Але самовіддані дії захисників звели нанівець намагання хорівчан. За кілька хвилин до фінальної сирени Віктор Ревко пішов ва-банк і «Хорів» почав грати у п’ять польових гравців. 

Попри це «Respect» міг збільшувати перевагу, але удар Суща пройшов повз ворота, а постріл Савича взяла на себе стійка. В результаті – мінімальна перемога «Respect», який набирає 13 залікових балів. Звитяга дозволила підопічним Андрія Шевчука достроково вийти до плей-оф раунду Суперліги.

У заключному турі, який відбудеться наступного вікенду, «Respect» зіграє проти «Любарта».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024