«Урожай» з Любомльщини здобув «Срібний кубок» на турнірі у Луцьку

19 Січня 2022, 10:29
Полапівський «Урожай» здобув «Срібний кубок» на турнірі у Луцьку 535
Полапівський «Урожай» здобув «Срібний кубок» на турнірі у Луцьку

На запрошення Асоціації дворового футболу 5х5 полапівський «Урожай» взяв участь у Всеукраїнському турнірі з міні-футболу «ADF Gold Cup» який відбувся у спорткомлексі обласного військового ліцею. 

Поборотися за трофей зібралися 12 команд, які поділили на 4 групи. Про це інформує Наше життя.

 За схемою змагань команди, які посіли перші місця змагалися за «Преміум-кубок», другі — за «Срібний», треті — за «Бронзовий».

Полапівські спортсмени потрапили до групи «С». У першій грі вони впевнено перемогли команду військового ліцею 4:0. Двічі відзначився Олег Самойліч, по одному м’ячу на рахунку Олександра Саця та Олександра Маляса. У другому турі наші поступилися 2:4 команді «WestNet» з Ківерець. Двічі забив Олександр Саць. Такі результати дозволили зайняти друге місце і продовжити боротьбу за «Срібний» кубок.

На стадії плей-офф полапівці розгромили луцьких «Самураїв» 6:1. Три рази забив Олександр Маляс, двічі — Олег Самойліч, ще один гол забив Володимир Коц.

У вирішальній зустрічі за «Срібний кубок» з луцьким «Соколом» наші, програючи 1:2, зусиллями Максима Самойліча на останніх хвилинах не тільки зуміли зрівняти рахунок, а й вирвати перемогу — 3:2. Також у цьому матч відзначився Олег Самойліч.

Слід також відзначити надійну і впевнену гру голкіпера команди Сергія Корчука та півзахисника Володимира Маляса, адже більше половини м’ячів полапівської команди були забиті після його передач. Кращим гравцем команди став Олександр Маляс — його відзначили грамотою і пам’ятною статуеткою, а загалом команда «Урожай» була відзначена грамотою, кубком і подарунковим сертифікатом на суму 500 гривень.

Дмитро МАЛЯС.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024