У Луцьку відкрили новий сезон турнірів під егідою АДФ

18 Січня 2022, 11:26
У Луцьку відкрили новий сезон турнірів під егідою АДФ 655
У Луцьку відкрили новий сезон турнірів під егідою АДФ

Стартував новий сезон турнірів під егідою АДФ.

У суботу, 15 січня, у Луцьку відбувся турнір «ADF GOLD CUP». У змаганнях, що відкрили сезон, узяло участь 12 колективів.

Груповий етап

Лідером групи «А», з чотирма заліковими пунктами, став «Шігірюм». На другому місці, завдяки перемозі над «Фортуною» в очному протистоянні, стали «Самураї». 

На першому місці у групі «В» розташувався «Поворськ». Срібло групи завоював «Сокіл». «ПСЖ» – треті. 

Абсолютним фаворитом групи «С» став ківерцівський «WestNet», який переміг своїх опонентів з ФК «Ліцей» та «Урожай» з однаковим рахунком 4:2. В очному протистоянні двох дебютантів футболісти «Урожаю» розгромили «Ліцей» з рахунком 4:0. Таким чином, у срібний плей-оф відправився «Урожай», а «ліцеїсти» стали третіми. 

У групі «D» зустрілися команди, які мають за плечима чималий досвід виступів на турнірах під егідою АДФ. За результатами поєдинків на вершину групи потрапили «Теревені», які перемогли своїх візаві з «Ферммаш» та «Грифон» з рахунком 4:1 та 3:0. Очна зустріч «Ферммаша» та «Грифонів» завершилася з рахунком 3:4. За результатами трьох поєдинків срібло дісталося «Грифонам», а футболісти з Рожища відправилися до бронзового плей-офу. 

Плей-офф

Перший поєдинок плей-оф раунду «Bronze Cup» між «Фортуною» та «Ліцеєм» завершився бойовою нічиєю 2:2. У серії післяматчевих пенальті сильнішою виявилася «Фортуна». 

Компанію лучанам у бронзовому фіналі склав «Ферммаш», який каменя на камені не залишив від «ПСЖ» 7:1. 

Першими фіналістами «Silver Cup» стали футболісти ФК «Урожай», які сенсаційно перемогли «Самураїв» з рахунком 6:1. 

У другому півфінальному матчі між «Соколами» та «Грифонами» визначити сильнішого допомогла серія післяматчевих пенальті, в результаті якої «Сокіл» став другим фіналістом «Silver Cup».

У боротьбі за «Gold Cup» в обох матчах напруга трималася до останньої хвилини. «Шігірюм» лише в серії пенальті дотиснув «WestNet». У другому матчі також все вирішила лотерея, щасливий квиток у якій витягнули гравці ФК «Теревені». 

Фінали

Переможцем «Bronze Cup» стала «Фортуна», яка зуміла переграти «Ферммаш» з рахунком 3:1. 

У фіналі «Silver Cup» на вболівальників очікувала чергова сенсація, яку того дня вдруге створили футболісти «Урожаю». Дебютанти турніру здобули вольову перемогу над «Соколом» 3:2. 

Основний час фінального протистояння за звання володаря «Gold Cup» між «Теревенями» та «Шігірюмом» завершився внічию 1:1. У футбольній лотереї вправнішими пенальтистами стали гравці ФК «Шігірюм», які підняли над головами головний приз турніру – золотий кубок. 

Окрім цього, під час церемонії нагородження організатори відзначили цінними призами та медалями найкращих гравців турніру. Так, кращим гравцем «Bronze Cup» став Іван Солованюк. Звання гравця «Silver Cup» отримав Олександр Маляс, а Володимир Горохоль отримав персональну нагороду в золотому кубку. Своєю чергою кращим голкіпером змагань визнали Максима Ядловського.  

Дмитро ЗІНЮК

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024