У Радивилові відбувся обласний чемпіонат першості з волейболу серед ветеранів

18 Січня 2022, 08:30
У Радивилові відбувся обласний чемпіонат першості з волейболу серед ветеранів 926
У Радивилові відбувся обласний чемпіонат першості з волейболу серед ветеранів

У Радивилові провели обласний чемпіонат першості з волейболу серед ветерані 40+.

Змагання відбулися у суботу 15 січня у спортзалі Радивилівського ліцею №2. Про це розповідають у Радивилівській міській раді.

У боротьбі за перемогу зустрілися команди ВК «Радивилів»,  ВК «Корнин» (Рівненський район), ВК  «Прометей» (Березне), ВК «Екорембуд» (Рівне).

Усі ігри відбувалися в максимальній спортивній напрузі. Волейболісти кожної з команд демонстрували вправність і точність під час атак,  подач та блокування. В результаті  такої безкомпромісної гри, фактично до останнього розіграшу важко було спрогнозувати, хто саме стане лідером суботньої спортивної зустрічі.

За підсумками ІІІ туру змагань чемпіонату Першості Рівненської області з волейболу серед ветеранів (40+), ВК «Радивилів» переміг команду з Березного, та в напруженій боротьбі проступився чинному лідеру чемпіонату області — команді ВК «Корнин» Рівненського району.

В інших зустрічах рівняни перемогли команду з міста Березне, а волейболісти з Корнина взяли першість у суперництві з ВК «Екорембуд».

За підсумками трьох проведених турів лідером турнірної таблиці став ВК «Корнин» Рівненського району, на другому місці розташувалась команда «Екорембуд» (Рівне), на третьому місці — ВК «АЕС» (Вараш). У цьому рейтингу ВК «Радивилів» поки що замає четверту позицію. На п’ятому місці  — сарненчани, на шостому – ветерани волейболу з Березного.

Чемпіонат Першості Рівненської області з волейболу продовжується. Спортивні зустрічі команд триватимуть до травня цього року. Наступний тур відбудеться вже в лютому, в м.Вараші, де ВК «Радивилів» поміряється силами з ВК «АЕС» та командою із Сарн.

Нагадаємо: за підсумками чемпіонату  області з волейболу серед ветеранів «40+» сезону 2019-2020 років, міські волейболісти — ВК «Радивилів» — стали срібними призерами.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024