«Клуб вболівальників рівненського спідвею» завітав до своїх постійних партнерів

15 Січня 2022, 12:31
«Клуб вболівальників рівненського спідвею» завітав до своїх постійних партнерів 387
«Клуб вболівальників рівненського спідвею» завітав до своїх постійних партнерів

«Клуб вболівальників рівненського спідвею» завітав до своїх постійних партнерів у проведенні змагань із подарунками та новеньким забрендованим мотоциклом для мотокросу Yamaha YZ250. 

Про це інформує Сергій Головня на сторінці у фейсбуці.

Мотоцикл придбали минулого року для участі молодих гонщиків-спідвеїстів у тренуваннях та змаганнях з мотокросу, адже саме цей вид мотоспорту являється основою для усіх інших, в тому числі і спідвею, дозволяє розвивати навички в управлінні мототехнікою та підтримувати спортсменів у відповідній фізичній формі у зимове міжсезоння.

Презентували двохколісного монстра Майстер спорту міжнародного класу, фіналіст чемпіонатів світу та Європи серед юніорів Марко Левішин, срібний призер Кубку Європи серед юнаків у класі 125 см.куб. Роман Капустин, 5-й гонщик Кубку Європи серед юнаків у класі 125 см.куб. Михайло Тимощук, а також учасник Кубку Європи серед юнаків у класі 125 см.куб. та сьогоднішній іменинник Василь Зламан.

Мотоцикл придбали за підтримки Громадської організації «Клуб вболівальників рівненського спідвею», партнерів, спонсорів і меценатів, серед яких: компанія Сталь-М та її засновник Олексій Муляренко; Рівненська фабрика нетканих матеріалів та заступник голови правління Богдан Гапяк; Мережа супермаркетів Tor-Ba - мережа що здійснює переворот у світі торгівлі;- Автозапчастини «INTERCARS»; Авто-Центр PitStop TIR запчастини.

Віднині забрендований мотоцикл для мотокросу вірою і правдою служитиме на благо розвитку молодих гонщиків Рівного.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024