У Луцьку розіграли новорічний кубок від АДФ

28 Грудня 2021, 17:50
У Луцьку розіграли новорічний кубок від АДФ. Фоторепортаж 1020
У Луцьку розіграли новорічний кубок від АДФ. Фоторепортаж

У Луцьку відбувся заключний турнір року під егідою Асоціації дворового футболу 5х5. Впродовж двох днів, 25 та 26 грудня, понад 20 колективів з різних куточків країни змагалися футбольну пальму першості. За регламентом, відповідно до занятого місця у групі, колективи продовжували боротьбу у плей-оф раунді за три комплекти нагород: «Brozne», «Silver», «Premium Cup».

ГРУПОВИЙ ЕТАП

У групі «А» за результатами трьох ігор першу сходинку посів «Gold». На другому місці, з однією звитягою в своєму активі, розташувалися «Любарт Junior». «Грифони» - треті.

Групу «В» очолило «Сойне», яке двічі здолало своїх візаві. «АНТ» в очній зустрічі переміг «ПСЖ» і вийшов до плей-оф раунду   «Silver Cup».

Сильнішим у групі «С» став «Фенікс», який набрав шість очок. «Метеор» з рахунком 3:0 розгромив «WestNet» і став дургим. Ківерчани – треті.

Тріумфаторами групи «D» стали гравці «ВПС». На другому місці розташувалися дебютанти змагань ФК «Луго». «Самураї» вирушили до плей-оф «Brozne Cup».

Групу «Е» очолило «Духче», яке здобуло дві перемоги над своїми опонентами. «Липне» завдяки звитязі над «Олімпом» гарантувало собі місце в ¼ «Silver Cup». «Олімпійці» стали третіми.

Млинівський «Атлетік» здобув дві розгромні перемоги над «Бубнівом» та «Нивою» і потрапив на п’єдестал групи «F». В свою чергу «Нива», вигравши в очній зустрічі у «Бубуніва» стала срібним призером групи. «Бубнів» - третій.

Правонаступник рожищенського «Альянсу» ФК «Ферммаш» став лідером групи  «F». «Street United», завдяки кращій різниці забитих та пропущених, випередив «Сокіл» і став другим. «Сокіл» вирушив у боротьбу за «Brozne Cup».

Лідером групи «Н» з шістьма очками в активі став «Раків Ліс». Краща гра у захисті допомогла «Хавесту» стати другим у групі. «Жалобово» став останнім учасником плей-оф раунду бронзового кубку.

ПЛЕЙ-ОФ

В ¼ «Brozne Cup» фортуна посміхнулася «WestNet», «Самураям», «Соколу» та «Жолобову, які виявилися сильнішими за своїх опонентів у боротьбі за вихід до півфіналу. В ½ «Сокіл» та «Самураї» з однаковими рахунками 2:1 здолали суперників з  «WestNet» та «Жалобово» і стали фіналістами «Brozne Cup». Матч за третє місце бронзового кубку між «WestNet» та «Жалобово» подарував вболівальникам справжню гольову феєрію. Основний час зустрічі закінчився з рахунком 7:7. У серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися гравці ФК «Жалобово».

За результати матчів ¼ «Silver Cup» до півфіналу потрапили «Метеор», «Липне», «АНТ» та «Нива». У матчі за третє місце сильнішим виявився «Метеор», а фіналістами кубку стали «Липне» та «Нива».

У безкомпромісній боротьбі за золото до півфіналу «Premium Cup» потрапили «Фенікс», «Ферммаш», «Атлетік» та «Сойне». У фінал розіграшу, за результатами ½ потрапили «Атлетік» та «Фенікс», а в матчі за третє місце сильнішим виявився «Ферммаш».

ФІНАЛИ

У напруженому двобої за звання володаря «Brozne Cup» «Сокіл» з рахунком 2:1 переміг «Самураїв».

Переможцем «Silver Cup» стало «Липне», яке розгромило «Ниву» 4:0.

У заключному поєдинку турніру, переможцем став «Атлетік», який здобув вольову перемогу над «Феніксом» 2:1.

P. S.

Футбольний сезон під егідою АДФ добіг кінця. Оркомітет Асоціації дякує гравцям та уболівальникам, які впродовж сезону створювали незабутню атмосферу на футбольних майданчиках і поза ними, а також генеральному партнеру ліги – Дейні Володимиру Юрійовичу та технічним партнерам – компанії «WestNet», Футбольному магазину Soccer та Pronto PizzaSushi Pro. Наступний турнір під егідою Асоціації дворового футболу 5х5 пройде вже 9 січня.  

Текст – Дмитра ЗІНЮКА
Фото – Андрія ЛІЧКО

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024