Після збору в Туреччині «Верес» зможе займатися на полі власної бази, – Іван Надєїн

20 Грудня 2021, 14:21
Після збору в Туреччині «Верес» зможе займатися на тренувальному полі власної бази 1228
Після збору в Туреччині «Верес» зможе займатися на тренувальному полі власної бази

Одна з найбільших проблем РНК «Верес» – база, адже клуб орендує стадіон і не має власної бази.

Президент народного клубу Іван Надєїн в інтерв’ю клубній пресслужбі про підсумки року підкреслив: за 30 років місто й область не створили спортивної інфраструктури, тож тепер «Верес» намагається це зробити.

Іван Надєїн також розповів, що клуб активно будує власну базу. Після завершення збору, який «Верес» за планами має провести в Туреччині, футболісти найімовірніше зможуть займатися на власному тренувальному полі.

«Нещодавно був на базі. Уже зробили дренажну систему, засипали щебінь. Ми вже купили – він приїхав до України – штучний газон. Зараз підрядник засипле відсів і укладатиме накриття. Упродовж місяця обіцяють оці роботи закінчити. Коли зроблять огорожу, команда після повернення з Туреччини зможе займатися на цьому полі», – розповів Надєїн

За словами очільника «Вереса», це буде повноформатне штучне якісне сучасне поле, на якому можна проводити тренування цілорічно.

На будівництво цього майданчика витратили вже понад 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо: у червні фани і футболісти «Вереса» на нагородженні вимагали з Третяка добудувати «Авангард»

Між тим, НК «Верес» у міжсезоння оновить і склад. Наразі відомо, що клуб розірвав контракти з Робертом Гегедошем і Віталієм Тимофієнком, а також не продовжив угоду з Дмитром Нємчаніновим.

 

Фото Depositphotos

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024