Жіночий футзал: «Легіон-Університет» мінімально поступився в Хмельницькому

13 Грудня 2021, 09:59
Жіночий футзал: «Легіон-Університет» мінімально поступився в Хмельницькому 670
Жіночий футзал: «Легіон-Університет» мінімально поступився в Хмельницькому

У четвертому турі Вищої ліги Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд сезону 2021/2022 волинська команда  «Легіон-Університет» зустрічалася з хмельницькою «ДЮСШ №1».

Матч відбувся в Хмельницькому  грудня. Про це інформує пресслужба «Легіон-Університет».

Уже на першій хвилині лучанки забили – простріл із флангу замкнула Анастасія Чернюк. Втім, на 7 хв господарки зусиллями Олександри Сухоряби зрівняли рахунок. Наприкінці першого тайму вона забила ще двічі – обидва м’ячі влетіли в сітку після розіграшу аутів.  «Біло-сині» йшли на перерву, програючи 3:1. 

На початку другого тайму «Легіон-Університет» затиснув суперниць. Перевага у володінні втілилась у гол Анастасії Чернюк. За кілька хвилин Настя оформила хет-трик, замкнувши пас Юлії Сардачук на порожні ворота – 3:3. За такого рахунку «легіонерки» продовжували домінувати, створивши ще кілька небезпечних моментів. Здавалося, що наступний гол уже близько. Проте команду спіткали травми. Спершу пошкодження отримала героїня матчу Анастасія Чернюк, опісля Яна Гайда

Втрата лідерів зумовила розпорошення тактичних награвань. Цим і скористалися дівчата з Хмельницького – 4:3. А за дві хвилини гри до завершення господарі забили вп’яте. Навіть за таких обставин «легіонерки» продовжували боротися до кінця. На останній хвилині вони заробили дабл-пенальті (штрафний удар із десяти метрів за 6 зібраних фолів), який 

Отож, «ДЮСШ №1-Збірна Хмельницького» – «Легіон-Університет» – 5:4

 «Нам трохи не вистачило футбольного фарту та вміння реалізовувати моменти. Гра була емоційною, хотіли виграти. Дуже задоволений тим, що дівчата грали в комбінаційний, динамічний футзал. Також немає жодних претензій щодо самовіддачі – на майданчику неначе іскри літали!» – прокоментував Дмитро Голоскоков, головний тренер «Легіон-Університет»

Після цієї гри «Легіон-Університет» опустився на п’яте місце турнірної таблиці, через гіршу різницю м’ячів. Наступний матч лучанки проведуть 24 грудня з командою «Будстар-НПУ»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024