«Верес» U19 поступається «Руху»

11 Грудня 2021, 09:21
«Верес» U19 у поступається «Руху» 604
«Верес» U19 у поступається «Руху»

Юнацька команда народного клубу, ймовірно, провела один із найкращих матчів сезону. Втім, старань виявилося замало, аби зачепитися бодай за нічию.

Про це інформують на сайті НК «Верес».

Юнацька команда рівненського Вереса свій домашній поєдинок 18-го туру чемпіонату VBet ліги U19 проти львівського Руха зіграла у Винниках. Причина - морозна сніжна погода і відсутність на Рівненщині якісних полів для проведення гри в таких умовах.

І на цю заключну у році гру рівняни вийшли зарядженими, ніби на останній бій. 

Вже на четвертій хвилині зустрічі Верес повів у рахунку. Максим Переходько віддав наліво у вільну зону, куди увірвався Максим Вадовський. Після його навісу з лівого флангу Олександр Смітюк головою виконав скидку під удар Святославу Зайку - форвард розстріляв ворота досвідченого кіпера Руха Олександра Бандури. Це 1:0.

До перерви номінальні гості могли відігратися. Іван Бендера, ударом головою замикаючи передачу Руслана Непейпієва, струсонув сніг з поперечини воріт. Добивання від гравця Руха у неймовірному стрибку парирував Назар Мигаль!

Міг вийти вперед і Верес. Екс-вересівець Олександр Бандура відбив класний обвідний удар у виконанні Нікіти Ісадченка.

Львів'яни відігралися у середині другого тайму. Івану Варфоломєєву, який вийшов на заміну, вдався потужний і дуже точний удар з лінії штрафного майданчика. У верхній кут воріт, без шансів для голкіпера - 1:1.

Потім Рух заробив пенальті. Ігор Гук притримав Іллю Квасницю. До м'яча підійшов Руслан Непейпієв, але програв свою дуель Назару Мигалю, який провів прекрасний матч.

Ще вісім хвилин і вже рівняни знову отримали шанс вийти вперед. Ігор Гук зіграв на випередження із суперником і заробив пенальті. Захисник сам взявся пробивати і не залишив шансів Олександру Бандурі. Втім, за Рух зіграла поперечина.

Розв'язка у грі настала за дві хвилини до завершення основного часу. Рівняни не встежили за свіжим Владиславом Бучакчийським, який увірвався у штрафний майданчик Вереса і пробив у ближній кут - 1:2.

Верес U19 зазнав чотирнадцятої поразки у чемпіонаті, завершивши першу частину сезону на передостанній позиції у турнірній таблиці ліги.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024