Спідвеїст Марко Левишин став головним героєм кліпу рівненського гурту

08 Грудня 2021, 12:26
Спідвеїст Марко Левишин став головним героєм кліпу рівненського гурту ВІДЕО 1676
Спідвеїст Марко Левишин став головним героєм кліпу рівненського гурту

Рівненський гурт «Farinhate» презентував кліп на пісню «Номер один», головний герой якого – спідвеїст Марко Левішин.

Пісня – мотиваційний трек, адже в словах закладена ідея розвиватися, рухатися й досягати успіху у сфері, яка подобається.

«Перша версія пісні «Номер один» з'явилась більше п'яти років тому, її створив Павло Савенко, який в ті роки був гітаристом та головним сонграйтером в «Farinhate». Робота над текстом та вокальними партіями викликала складнощі, тому після багатьох десятків годин праці, проведених на студії, трек просто відклали. Влітку 2021 року вирішили з новими силами та бажанням підійти до задачі, а коли Олексій Семещук приніс текст, стало зрозуміло, що цього разу результату таки вдасться досягти», – розповідають музиканти.

Працюючи над композицією, інструменти музиканти записували на домашній студії групи, над вокалом та загалом, над аранжуванням, працювали з Олексієм Казанцевим (IndiUk Records) та Олександром Матвєєвим (бас-гітарист групи Grandma'pick).

Над відео трудився Валерій Стратюк, який, за словами творців кліпу, виконав репортажну зйомку спідвейних змагань, що відбувалися цьогоріч наприкінці серпня в Рівному. 

«Спідвей – улюблений вид спорту тисяч рівнян, це фішка нашого міста, бо в Україні спідвейні змагання проводяться регулярно лише в нас. На нашу думку, саме спідвей найкраще передає все те, що написано в тексті до «Номер один», – пояснюють у гурті.

Головний герой кліпу – рівненський спідвеїст, зірка «чорного спорту» Марко Левішин. Саме Марка музиканти представляють у відео як приклад  максимально цілеспрямованої, зарядженої досягати мети і рухатися вперед людини.

Нагадаємо: у 2020 році, під час карантину, Марко здебільшого трудився над ремонтом мотоциклів. А вже 2021 року він здобув низку титулів і високих місць, у тому числі на міжнародних змаганнях. Марко Левішин увійшов в десятку найкращих молодих спідвеїстів світу. А нещодавно гонщик підписав контракт із польським клубом.

Також серед акторів кліпу Ярослав Гаврюсєв, Стас Надюк, Ілля Усатий.

Над створенням кліпу працювала команда гурту «Farinhate»: Олексій Семещук (вокал), Олексій Дивачевський (вокал), Дмитро Філіпчук (гітара), Вадим Ільченко (гітара), Максим Вишневський (барабани), Олександр Себестьянович  (бас-гітара).

Нагадаємо: раніше легкоатлетка Марина Бех-Романчук стала головною героїнею кліпу на нову пісню гурту «Антитіла».

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024