Депутати з районів проти депутатів облради: переможці волинської Спартакіади

07 Грудня 2021, 12:54
Депутати з районів проти депутатів облради: переможці волинської Спартакіади ФОТО 653
Депутати з районів проти депутатів облради: переможці волинської Спартакіади

У Луцьку, на базі ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, відбулася традиційна обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад.

Змагання, які провели 5 грудня, традиційно були присвячені Дню місцевого самоврядування, мали на меті популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи.

У змаганнях участь взяли збірні команди Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського, Луцького районів та Волинської обласної ради. До їхнього складу увійшли переможці відбіркових змагань, які відбулися в громадах.

Депутати різних рівнів боролися за перемогу у мініфутболі, волейболі, шахах та шашках та настільному тенісі, в особистому та командному заліках.

У підсумку змагань перше місце з футзалу виборола команда Луцького району, у волейболі першість дісталася Володимир-Волинській збірній, у настільному тенісі перемогу вибороли Олена Жуйвода та Сергій Литвин з команди Володимир-Волинського.

У шашках найсильнішими виявилися представники обласної ради – Ірина Патлашинська та Роман Карпюк; у шахах – Тетяна Бабіч (збірна Ковельського району) та Олександр Бик (команда Волинської облради). Депутати Волинської облради Ольга Омелько та Валентин Кошельник також здобули срібні нагороди у настільному тенісі.

У загальнокомандному заліку за результатами усіх видів спорту за програмою спартакіади перше місце посіла команда Володимир-Волинського району, друге місце дісталося команді Ковельського району, а почесне третє місце посіла команда Луцького району.

Зауважимо, що переможці візьмуть участь у Всеукраїнській спартакіаді серед органів місцевого самоврядування.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024