«Легіон-Університет» проти «Ладомира»: у волинському дербі забили 24 голи

06 Грудня 2021, 11:46
«Легіон-Університет» проти «Ладомира»: у волинському дербі забили 24 голи 647
«Легіон-Університет» проти «Ладомира»: у волинському дербі забили 24 голи

У третьому турі Вищої ліги Чемпіонату України серед жіночих команд сезону 2021/2022 вболівальники змогли побачити надрезультативне волинське дербі.

У суботу, 4 грудня, на паркеті зустрічалися команди «Ладомир» (Володимир-Волинський)  і «Легіон-Університет» (Луцьк). У цій грі команди забила 24 голи на двох!

Початок матчу був за лучанками. Красивим м'ячем відзначилася гравчиня «Легіон-Університет» Юлія Худякова, завдавши технічного удару з далекої відстані в дев'ятку воріт суперниць. Після цього забивати почали господарі – через хвилину гол відквитала Анастасія Кузьмич.

До закінчення першої половини гри голи сипалися, як із міха, – 9:2 на користь гравчинь із Володимира-Волинського.

Другий тайм виявився не менш розгромним – підсумкові 22:2.

«Ні команді суперника, ні нам не цікаві такі матчі. Краще було б створити Першу лігу. Для команд це стрес. Після таких рахунків, дехто може навіть закінчити грати», – прокоментував гру пресслужбі «Легіону» Олег Бортнік, головний тренер «Ладомира»

Його думку поділяє і наставник команди-суперниці Дмитро Голоскоков.

«Очевидно, що потрібно дві ліги. Як було колись – Вища ліга і Перша ліга. Сьогодні, на жаль, грала команда вищого ешелону й нижчого. Це був не дуже цікавий футзал для команд і для вболівальників. З наступного сезону піднімемо питання про створення двох ліг. Коли грають рівні з рівними – є інтерес до змагань», – наголосив головний тренер команди «Легіон-Університет».

Наразі «Ладомир» очолює турнірну таблицю своєї групи – 9 очок. У луцького колективу «Легіон-Університет» 3 очки після двох ігор (поточне четверте місце).

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024