Тарас Михалик оцінив шанси збірної України з футболу у весняній боротьбі за путівку на чемпіонат світу

04 Грудня 2021, 16:10
Тарас Михалик 827
Тарас Михалик

Колишній гравець збірної України Тарас Михалик прокоментував жеребкування плей-оф відбору на чемпіонат світу з футболу, що відбудеться 2022 року в Катарі.

Як відомо, збірна України з футболу в березні 2022 року зустрінеться зі збірною Шотландії в боротьбі за путівку на чемпіонат світу. Коментуючи цю подію, її колишній гравець Тарас Михалик, пише UA Футбол, сказав, що йому не сподобалося, як дехто вважає, що українській збірній дуже пощастило з жеребом.

«Пригадується, схожа ситуація була і у 2009 році, коли головна команда країни, за яку я тоді виступав, у матчах плей-офф чемпіонату світу з'ясовувала стосунки з греками. Тоді також більшість фахівців називали фаворитом нашу збірну. А закінчилося все плачевно: нічия в гостях 0:0, поразка у Донецьку 0:1 та про фінальну частину світового форуму довелося забути», – згадує футболіст.

Тому закликає ставитися до цього без ейфорії, без шапкозакидального настрою, адже це лише розслаблює, тим більше, що все має вирішитися в одному матчі і пройде він у гостях. 

«Потрібно врахувати ще й те, що поєдинок відбудеться наприкінці березня і в ігровій практиці ми поступатимемося шотландцям. Під час підготовки цього факту необхідно звернути першорядну увагу. Як і на те, що багато залежатиме від бійцівських якостей, додає він.

І насамкінець, за словами Михалика, шотландська збірна хоч і діє прямолінійно, проте швидка й заточена на атаку. І якщо дати слабинку, то неприємностей не уникнути.

Читайте також«Я починаю з малого й іду до великого», – Тарас Михалик

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024