Троє гравців «Волинь» увійшли до символічних збірних туру після перемоги над «Прикарпаттям»

03 Грудня 2021, 09:02
Троє гравців «Волинь» увійшли до символічних збірних туру після перемоги над «Прикарпаттям» 607
Троє гравців «Волинь» увійшли до символічних збірних туру після перемоги над «Прикарпаттям»

Луцька «Волинь» здолала  «Прикарпаття» у завершальному матчі року. Ця перемога ввела трьох гравців «хрестоносців» до збірних туру за версією спортивних видань.

Інформацію узагальнили на офіційному сайті «Волині».

Отож, портал «FootBoom» вніс до своєї символічної збірної 20-го туру автора вирішального голу в матчі Андрія Ляшенка. А в збірній від «Спорт Арени» – Віталій Неділько, а Богдан Кобзар, який знову став «Джокером туру».

«Воротар – Віталій Неділько

П’ять ударів по воротах господарів завдало «Прикарпаття». І якщо у випадку з чітким замиканням кутового від Француза Неділько нічого не міг вдіяти, то в інших моментах найстарший гравець чемпіонату 2021/22 діяв переконливо. Віталій парирував кілька ударів з гри, зокрема, й прицільну спробу від Семотюка, а також пенальті від Барчука, що стало кульмінацією непростого переможного матчу. Важлива перемога, яка дозволяє «Хрестоносцям» дещо відірватися від небезпечної зони.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений 🔴ПІДСЛУХАНО У ФК "ВОЛИНЬ"⚪️ (@pidslushano_fc_volyn_lutsk_)

Джокер туру – Богдан Кобзар

Хороший тур для гравців, які виходили на заміни – харків’янин Банада та тернополянин Дедух забили в переможних матчах своїх команд, «Металіста» та «Ниви». Проте ми шукали гравця, вихід якого змінив все на полі – і знайшли такого в Луцьку. 19-річний форвард Кобзар замінив на 61-й хвилині центрального півзахисника Чепелюка, коли «Волинь» програвала вдома прикарпатцям. І наприкінці гри Богдан здорово стартував на скидку Войтіховського, реалізував вихід один на один з воротарем і зрівняв рахунок. Так, після пошкодження, на морально-вольових, нападник здійснив важливий внесок у відіграш і вольову перемогу господарів».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024