Острожани завершили виступи на Фестивалі футзалу: юнаки отримали нагоди найкращого гравця та відкриття турніру

30 Листопада 2021, 09:09
Острожани завершили виступи на Фестивалі футзалу: юнаки отримали нагоди найкращого гравця та  відкриття турніру 1263
Острожани завершили виступи на Фестивалі футзалу: юнаки отримали нагоди найкращого гравця та відкриття турніру

Наймолодші спортсмени, які представляли Острозьку громаду на Фестивалі футзалу, завершили свої виступи.

Фінальним змагальним днем було 27 листопада. Загалом на Фестивалі футзалу, який тривав упродовж осені, змагалося 10 команд 2013 року народження.

Як розповів тренер острожан Андрій Фесенко, головна  мета турніру – популяризувати футбол серед дітей, здоровий спосіб життя й отримувати задоволення від улюбленого виду спорту. Саме тому діти грали за європейською системою, де результати не записувалися, а тренери мали можливість випускати на поле всіх гравців, не хвилюючись за рахунок у матчі.

Після завершального туру, який провели в Рівному. Юні футзалісти отримали свої нагороди.

Найкращим гравцем, бомбардиром, став капітан команди Острозької ДЮСШ Володимир Демчук. Звання «Відкриття турніру» отримав Олександр Федун.

Склад команди острожан (2013–2014 р.н.) на турнірі був таким: Ярослав Яцюк, Захар Харчук, Владислав Попчук, Артем Зінчук, Давид Казнодій, Денис Груша, Дмитро Крімінський, Іван Марцинюк, Арсен Бондар, Станіслав Адамович, Роман Любінський, Олександр Федун, Володимир Демчук Володимир.

«На цьому турнірі в нас було багато дебютантів. Думаю, наразі головне те, що в нас велика кількість дітей, які бажають удосконалюватися і працювати над собою. А завдяки цьому в Острозькій громаді розвиватиметься спорт загалом. Батьки – це перші люди, які вкладають сили, даруючи дітям віру в себе. Тож щиро дякую нашим батькам за фінансову й моральну підтримку!», – прокоментував для Спорт на Районі Андрій Фесенко.

Читайте також:

Острозькі спортсмени завершили виступи в Фестивалі футзалу й отримали свої відзнаки

Жадаємо перемог і трофеїв: історія ФК «Коливань», п’ятої команди Чемпіонату Рівненщини-2021

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024