У Рівному відбудеться благодійний забіг на підтримку хворої дівчинки з Клеваня

29 Листопада 2021, 13:19
У Рівному відбудеться благодійний забіг на підтримку хворої дівчинки з Клеваня 1061
У Рівному відбудеться благодійний забіг на підтримку хворої дівчинки з Клеваня

Усіх охочих запрошують долучитися до благодійного забігу «Rivne St.Mykolas Run 2021», під час якого збиратимуть гроші для Дани Прадунець з селища Клевань, у якої діагностували спінальну м'язову атрофію. 

На укол дівчинці потрібно понад два мільйони доларів. Наразі проводиться активний збір коштів для порятунку дівчинки. Про це повідомляють на сайті Рівненської міської ради.

Благодійний забіг Rivne St. Mykolas Run 2021 розпочнеться о 09:00 у неділю, 19 грудня, на проспекті Миру, поблизу готелю «Мир» у Рівному. Спортсмени долатимуть дві дистанції: 2 км (1 коло) та 8 км (4 кола). З кожної реєстрації щонайменше 150 гривень буде спрямовано на фінансову підтримку Дані.

Забіг максимально дотримується карантинних вимог. До офлайн-забігу (наживо) допускатимуться лише ті учасники, які при отриманні стартового набору продемонструють один із 3-х офіційних документів:

- зелений COVID-сертифікат (2 тести про вакцинацію від COVID-19);

- негативний результат ПЛР-тесту, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до старту;

- офіційну довідку про те, що він перехворів на COVID-19 не пізніше, ніж за 6 місяців до дати старту;

Особи, які не матимуть вищеперелічених документів, до «живого» старту не будуть допущені і зможуть взяти участь в онлайн-забігові.

Визначення призових місць, а також порядковості фінішу учасників відбуватиметься за принципом, де спочатку місця будуть присвоюватися всім, хто фінішував у живому забігові в порядку їх фінішу. А далі – присвоюватимуться місця учасникам, які будуть бігти в онлайн-забігові в порядку фіксації їх онлайн-результатів, які вони надішлють організаторам у день проведення.

Зареєструватися онлайн до 23:59 17 грудня можна тут: www.runstyle.net Зареєструватися офлайн з 15:00 до 20:00 18 грудня можна буде на 2 поверсі ТРЦ «Злата Плаза».

Ліміт учасників – 300 бігунів на всі дистанції разом.

У день забігу (19 грудня) додаткова реєстрація не проводитиметься.

Більше інформації на сайті.

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024