Чемпіонат України з футзалу серед жінок: лучанки обіграли суперниць зі Львова

29 Листопада 2021, 10:08
Чемпіонат України з футзалу серед жінок: лучанки обіграли суперниць зі Львова 903
Чемпіонат України з футзалу серед жінок: лучанки обіграли суперниць зі Львова

Єдиний професійний жіночий футзальний клуб міста Луцька «Легіон-Університет» розпочав сезон у Вищій лізі Чемпіонату України з футзалу серед жінок.

Першу гру лучанки провели на домашній арені 27 листопада. Гравчині «Легіон-Університет» перемогли суперниць «Новий Львів» (Львів) із рахунком 3:2. Про це інформує пресслужба ЖФК «Легіон-Університет».

Гра була динамічною та багатою на моменти. Уже на третій хвилині рахунок відкрили суперники. Проте луцькі дівчата швидко відігралися – через хвилину відзначилась Юлія Сардачук. Суперниці не встояв перед її зміщенням до центру та ударом у верхній кут воріт. 

На 10 хв львів’янки знову засмутили ворота волинянок. У першому таймі «Легіон-Університет» дещо віддав ініціативу львів’янкам. На щастя, вони змарнували кілька небезпечних атак. Малюнок гри змінився після перерви. «Легіонерки» притисли Львів біля його воріт і одразу зрівняли рахунок. Юлія Сардачук знову змістилася з флангу й лівою ногою завдала потужного удару в «дев’ятку». Після того «зебри» не використали ще кілька нагод.

Гарячою стала кінцівка поєдинку. Дівчата з Луцька взяли гру під контроль. Успіхом увінчалася атака на 36 хв поєдинку. Вкотре небезпеку створила Сардачук, яка вдало реалізувала вихід віч-на-віч, тим самим оформила хет-трик. Фінальний свисток зафіксував вольову перемогу луцької команди. Після гри дівчата привітали іменинницю – голкіперку Яну Ярмольську. Вона провела достойний матч і кілька разів рятувала команду від пропущеного м’яча. 

 «Найголовніше – це перемога і три залікові пункти в таблицю. Рада, що допомогла команді, забивши свої м’ячі. Було трохи важкувато грати з «Новим Львовом», адже це наша перша зустріч. Тим паче тільки входимо в сезон, психологічно не легко. Але ми здобули бажаний результат», – розповіла Юлія Сардачук, авторка хет-трику за «Легіон-Університет»

«Думаю, команда могла зіграти краще. Можна списати це на початок сезону і хвилювання, втім мали показати дещо яскравішу гру, особливо в першому таймі. Загалом рахунок нас задовольняє. Дівчата молодці – непогано впоралися. У другому таймі притисли суперника до воріт, могли забити більше, але чогось бракувало. Розберемо гру на тренуваннях і рухатимемось далі», – прокоментував гру Дмитро Голоскоков, головний тренер «Легіон-Університет»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024