«Відчуваю, що на мене розраховують у збірній», – футболіст із Рівненщини Олексій Сич

18 Листопада 2021, 11:00
«Відчуваю, що на мене розраховують у збірній», – футболіст із Рівненщини Олексій Сич 2153
«Відчуваю, що на мене розраховують у збірній», – футболіст із Рівненщини Олексій Сич

Після 6 турів відбору на чемпіонат Європи 2023 року, молодіжна збірна України посідає другу сходинку у групі з 13-ма балами. Команда Ротаня відстає від Франції, яка йде першою, на 2 пункти.

За молодіжну збірну України виступає двоє уродженців Рівненщини – гравець ФК «Рух» Олексій Сич і екснападник «Руху», який зараз представляє бельгійський «Левен», Микола Кухаревич. Олексій Сич поділився своїми враженнями від виступів за збірну України U-21, його коментар опублікувала пресслужба «Руху».

«Враження від збору з молодіжною збірною, як завжди, позитивні. Звичайно, результат матчу з Північною Македонією міг би бути кращим. Ми хотіли перемогти в обох поєдинках. Після нічиєї були дуже серйозно налаштовані на Сербію, тому вдалося перемогти. Звичайно, додає впевненості те, що я зіграв в обох матчах по 90 хвилин. Я відчуваю, що на мене розраховують у збірній, а це дає дуже хороші емоції і сильний заряд. Тому я був налаштований максимально на ці матчі, щоб допомогти команді досягнути позитивних результатів», – каже Олексій Сич.

Футболіст також додає, що надзвичайно приємно грати на домашній арені, де підтримують уболівальники.


Читайте також:

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Конкуруватиму за місце в основі, – Кухаревич про бельгійський «Левен»

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024