Маневичі: володаря Суперкубка визначили в серії пенальті

15 Листопада 2021, 09:52
Маневичі: володаря Суперкубка визначили в серії пенальті 825
Маневичі: володаря Суперкубка визначили в серії пенальті

Маневиччина закрила футбольний сезон видовищним матчем за Суперкубок.

У неділю, 14 листопада, Суперкубок Маневицької селищної ради розіграли ФК «Старий Чорторийськ» і ФК «Оконськ». Як інформують на сторінці Маневицької федерації футболу, основний час зустрічі за суперкубок завершився результативною нічиєю, а переможця визначили в серії пенальті.

Рахунок відкрив Ігор Савич ще на 10 хв – 0:1. «Оконську» вистачило п’яти хвилин, аби збільшити перевагу – 0:2 (відзначився Михайло Зайчук). «Старий Чорторийськ» зібрався на силах і Василь Лойко відквитав один гол на 23 хв – 1:2. А по перерві Володимир Коваль відновив паритет  – 2:2 на 52 хв. До кінця зустрічі команди зберігали рівний рахунок. Щоправда, наприкінці матчу «Старий Чорторийськ» мав нагоду взяти нагороду, але на 90 хв. Василь Лойко не реалізував пенальті – вище воріт. Отож, боротьба за суперкубок перейшла у серію пенальті.

У серії пенальті гравці обох команд виконали по 10 ударів. Результат – 8:9 на користь «Оконська».

За «Оконськ» з 11-метрової позначки забили: Андрій Костюченков, Михайло Зайчук, Богдан Зінгель, Віктор Сущ, Юрій Чепура, Василь Шишко, Павло Семенюк, Назар Семенюк, Валентин Пешко. Не забив Ігор Савич (воротар).

За «Старий Чорторийськ» пенальті реалізували Василь Лойко, Владислав Шулипа, Павло Палій, Володимир Коваль, Михайло Шкабура, Костянтин Шкабура, Роман Кошулинський, Дмитро Богдан. Не забили Павло Палій і Максим Березний (воротар).

Організатори назвали найкращих гравців суперкубка в обох командах. Ними стали Богдан Зінгель («Оконськ») і Владислав Шулипа («Старий Чорторийськ»).

 

Читайте також:

Чемпіонство – дострокове, призери боролися до останнього: підсумки чемпіонату Маневиччини

Найкращий бомбардир Чемпіонату Маневиччини 50 разів розстріляв ворота суперників

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024