З кожним роком краще: вихованці ФА «Стандарт» із Рівного позмагалися на «Kovel Cup Time»

10 Листопада 2021, 15:07
З кожним роком краще: вихованці ФА «Стандарт» із Рівного позмагалися на «Kovel Cup Time» 1683
З кожним роком краще: вихованці ФА «Стандарт» із Рівного позмагалися на «Kovel Cup Time»

Вихованці Футбольної академії «Стандарт» (Рівне) узяли участь у турнірі «Kovel Cup Time» серед дітей 2008 року народження.

Юні рівненські футболісти фінішували четвертими. Про це йдеться на сторінці ФА «Стандарт» у фейсбуці.

Упродовж 4–7 листопада гравці ФА «Стандарт» брали участь у VII Осінньому дитячому фестивалі футболу «Kovel Cup Time» серед дітей 2008 р.н. Кріс вихованців Олега Турчика участь у змаганнях взяло ще 5 колективів: «ДЮСШ-2» (Луцьк), ДЮФК «Тайм» (Ковель), «Кардинал» (Львів), «Універсал» (Луцьк) та «Сойне» (Прилісне, Волинь).

За підсумками турніру ФА «Стандарт» посіла  4 місце завдяки перемозі над прямим конкурентом (ФК «Універсал») у вирішальному матчі з рахунком 1:0.

«Ще минулого року, на цьому ж турнірі, ми програвали суперникам з космічним рахунком, а цього разу зуміли показати, що не дарма сумлінно працюємо на тренуваннях та проводимо матчі із сильними командами на різних змаганнях! Додатковий стимул для нас в подальшому, продовжуємо ставити високі цілі та рухатися далі!», – зазначають на сторінці ФА.

Традиційно організатори назвали найкращих гравців турніру. Найкращим воротарем турніру визнаний Семен Хоменко з ФА «Стандарт». А найкращим гравцем у складі «Стандарту» став капітан команди  Павло Джум.

 

 

Читайте також:

Рівненські спортсмени здобули десять медалей на змаганнях із міжнародною участю

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024