Шлях до «золотого матчу»: підсумки завершального туру Чемпіонату Рівненщини

08 Листопада 2021, 10:46
Шлях до «золотого матчу»: підсумки завершального туру Чемпіонату Рівненщини 2195
Шлях до «золотого матчу»: підсумки завершального туру Чемпіонату Рівненщини

У неділю, 7 листопада, на Рівненщині  зіграли матчі завершального туру Чемпіонату області сезону 2021 року серед команд першої ліги.

Останній тур виявився шаленим, лідери несподівано втратили очки, а середняки завершили з технічними результатами.

У фінальному турі зустрічі між собою проводили команди, що посідають 1–4 місця – садівський «Сокіл» приймав «ОДЕК», а «Маяк» зі Сарн – клеванську «Коливань».

Сарненці, які до цього туру очолювали турнірку, зіграли в нульову нічию з ФК «Коливань». Отож, 40 очок і ліпша різниця м’ячів  дозволили «Маякові» посісти перше місце. На другому місці з такою ж кількістю залікових балів «Сокіл» (Садове), який обіграв оржівську команду 1:0. Отож, «ОДЕК» – бронзовий медаліст змагань. А от чемпіона, очевидно, визначать у «золотому матчі».

Четверте місце з 24 очками посідає «Коливань» (Клевань). На п’ятій сходинці турнірної таблиці  «Ізотоп-РАЕС», який у поточному турі отримав технічну перемогу над бугринською «Калиною» – 22 очки. Шостий «Локомотив», а сьомим фінішував представник Гощанщини «Калина» (Бугрин).

За останнє місце  «конкурували» ФК «Грем’яче» і «Случ» (Березне). На виїзді команда Острозької громади впевнена перемогла березнівців 3:1. Таким чином футболісти з князівського міста відірвалися від останнього місця, якому загрожує виліт до нижчої ліги.

Наразі в Рівненській обласній асоціації футболу вирішують питання щодо можливого проведення «золотого матчу» між ФК «Сокіл» (Садове) та «Маяк» (Сарни). Зустріч відбудеться на нейтральному полі. Як відомо Спорт на Районі з власних джерел, як місце проведення матчу розглядають стадіон у Смизі на Дубенщині. Про час і місце проведення матчу повідомлять пізніше.

 

Читайте також:

ФК «Понеділок» отримав чемпіонські нагороди першості Рівненщини серед ветеранів

Команда «Ветеран» отримала бронзові нагороди Чемпіонату Рівненської області серед ветеранів 35+

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024