«Волинь» мінімально поступилася «Агробізнесу»

30 Жовтня 2021, 10:35
«Волинь» мінімально поступилася «Агробізнесу» 941
«Волинь» мінімально поступилася «Агробізнесу»

З п’яти останніх матчів луцька «Волинь» святкувала тільки раз. Ще двічі «хрестоносці» зіграли внічию, та двічі зазнали поразок.

У п’ятницю, 29 жовтня, «Волинь» мінімально поступилася «Агробізнесу» у 16 турі чемпіонату Першої ліги. Про перебіг матчу відзвітували на офіційному сайті «Волині»

Звітний поєдинок луцька команда розпочала з небезпечного моменту – Олександр Кучеренко здалеку лише трохи не влучив своїм ударом у площину воріт суперників. Уже на 5 хв. у гостей пройшла результативна відповідь на цю атаку – після прострілу з лівого флангу Максим Войтіховський, рятуючи ворота від можливого удару Олега Синиці, зрізав м’яч у власні ворота – 0:1.

«Хрестоносці» намагалися вирівняти гру, і до середини тайму це вийшло, а у команди дискваліфікованого Альберта Шахова з’явилися нагоди для взяття воріт.

Спочатку воротар гостей Олег Мозіль виловив «кулястого» у руки після небезпечного штрафного від Іван Цюпи, а пізніше неточно з льоту пробив Кучеренко. Наприкінці першого тайму хороший момент мав Богдан Кобзар, якого вивели на удар у межах карної зони, однак Мозіль урятував свою команду.

На другий тайм «Волинь» вийшла набагато агресивнішою. На 49 хв. Кучеренко ударом головою послав м’яч трохи вище «дев’ятки» воріт гостей, а ще за декілька хвилин Андрій Ляшенко «посадив» на газон декількох гравців «Агробізнесу», однак його удар заблокували захисники. Ще за хвилину героєм міг стати Олександр Климець, однак і його удар головою став здобиччю воротаря.

Супермомент був і в «Агробізнеса» – після подачі кутового  футболісти гостьової команди ледь не заштовхали м’яч у ворота «Волині», однак дебютант Першої ліги Арсеній Коркодим та інші захисники врятували ситуацію.

На останній компенсованій хвилині гравці «Волині» мали шанс на очко, але після чергового кутового м’яч знову накрив Мозіль.

Безвиграшна серія «Волині» складає вже три матчі. На сьогодні команда з Луцька посідає 9 місце турнірної таблиці.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024