Фітнес-зал у Вараші одержав нагороду «Знак якості»

23 Жовтня 2021, 13:39
Фітнес-інструкторка з протезом руки Дарина Величко відкрила у Вараші власний фітнес-зал «Fenix» 1080
Фітнес-інструкторка з протезом руки Дарина Величко відкрила у Вараші власний фітнес-зал «Fenix»

Фітнес-інструкторка з протезом руки Дарина Величко відкрила у Вараші власний фітнес-зал «Fenix» і за рік роботи отримала нагороду «Знак Якості».

Про те, як жінка будувала власний бізнес і яким був її шлях до успіху повідомляють у Вараській міській раді в рамках проєкту «Персони».

Дарина Величко
Дарина Величко

Дарина Величко народилася у 1990 році. Лікарі діагностували їй дисплазію лівого передпліччя. Однак, це не завадило жінці стати фітнес-інструктором із джампінгу – програми фізичних вправ на спортивному батуті.

Розпочала свою спортивну кар’єру дівчина у 6 років – плаванням. Дівчина дев’ять років присвятила воді, здобула значні результати, однак вирішила залишити цей вид спорту.

Вищу освіту дівчина здобула у Рівненському інституті університету «Україна» за фахом «дизайнер». У виші стала першою студенткою, яка спромоглася безкоштовно навчатися у приватному університеті.

А ще – вона завжди любила танці. Навіть їздила у Київ захищати честь свого університету і серед 620 учасників здобула перше місце.

Окрім танців, Дарина займалася фітнесом і з часом стала тренером у спортивному клубі у Вараші.

«Там я й зрозуміла, що хочу свою справу. Бізнес будувала самостійно. Збирала кошти на власну справу понад вісім років. Рік тому наважилася відкрити свій фітнес-зал «Fenix». Як правило заняття відвідує 57 осіб упродовж дня. Проводжу по три групові тренування щодня, іще два – індивідуальні. І ось, через рік існування, мій фітнес-зал одержав нагороду «Знак якості». Мені дуже приємно, що мої старання оцінили», – каже Дарина Величко.

Тренерка запевняє, що обмеження виникають не ззовні, а з голови. Наголошує, що навіть якби не мала рук взагалі, так чи інакше стала б на ноги.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024