У Сваляві відкрили перший «Активний парк» в районі

20 Жовтня 2021, 14:35
У Сваляві відкрили  перший «Активний парк» в районі 982
У Сваляві відкрили перший «Активний парк» в районі

Спортивна інфраструктура Мукачівського району поповнилась ще однією сучасною і якісною локацією. У Сваляві сьогодні, 20 жовтня, відкрили  перший «Активний парк» в районі.

Про це повідомляють на сайті Мукачівської РДА.

 «Дуже радий долучитися до реалізації соціальної ініціативи Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна». Соціальна програма включає три напрямки: перший – здорове харчування у школах, другий – для людей похилого віку, а третій напрям – розбудова активних парків у громадах. Важливо, що активні парки є інтерактивними. Так, просканувавши QR-код, можна отримати відеоінструкції з комплексами вправ різної складності від провідних спортсменів та відомих особистостей. Закликаю всіх очільників територіальних громад долучатися до такої важливої соціальної програми», – зауважив заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Святослав Туз.

Загалом на майданчику в Сваляві облаштовано турнік, бруси, шведську стінку, координаційну лінію, лавки, і, найголовніше – обладнано місце для занять фізичними вправами для всієї родини.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024