Дев’ять проти одинадцяти: «Коливань» переграла «Грем’яче» у 15 турі Чемпіонату Рівненщини

19 Жовтня 2021, 11:44
«Коливань» переграла «Грем’яче» у 15 турі Чемпіонату Рівненщини 952
«Коливань» переграла «Грем’яче» у 15 турі Чемпіонату Рівненщини

У 15 турі Чемпіонаті Рівненської області сезону 2021 року серед команд першої ліги ФК «Коливань» (Клевань) приймав ФК «Грем’яче» з Острозької громади.

«Грем’яче» розпочало з центру поля. За кілька хвилин Олексій Романенко підійшов упритул до чужої карної зони і потужно пробив – перекладина. Добивання Дмитра Гаврилюка було залегким.

Через п’ять хвилин коливанці випробували свої сили, але удар пішов у молоко. А за декілька хвилин потужний простріл прийняла перекладина. 

Упродовж тайму команди обмінювалися атаками, однак точності ударів бракувало і тим, і тим.

Урешті під кінець тайму гравці клеванської команди підтисли грем’ячівців до власних воріт. Двічі сейвив Віталій Панкевич, згодом м’яч пролетів повз стійку.

Та на 45 хв. «Грем’яче» пропустило гол у роздягальню – після розіграшу кутового удар головою замкнув Леонід Каменчук – 1:0.

На другий тайм грем’ячівці вийшли у меншості – замін не було, а один із футболістів скаржився на погане самопочуття.

Поки команда перебудовувалася на гру вдесятьох, Едуард Примоченко вдруге розписався у воротах гостей – 2:0 на 61 хв.

За декілька хвилин ФК «Грем’яче» зазнав ще однієї втрати – через погане самопочуття (лікарі запідозрили перевантаження) з поля зійшов гравець атакувального плану. Дев’ять проти одинадцяти!

Коливанці притиснули гостей до власних воріт, однак забити їм не вдавалося. Натомість гравці «Грем’ячого» ловили суперників на контратаках, запускаючи вперед Юрія Степаненка, Олексія Романкевича, Олександра Гугайла...

На 80 хв. коливанці «скосили» Гугайла на правому фланзі. Після розіграшу штрафного м’яч відскочив до захисника гостей Назара Гаврилюка, який гарматним пострілом запустив уперед Іллю Пацаловського. Футболіст набрав ходу й майже вийшов на рандеву з голкіпером, але захисник зіграв грубо. Пенальті. Постраждалий сам вирішив виконувати одинадцятиметровий і не схибив – 2:1.

Завершальну п’ятихвилинку атакували переважно грем’ячівці, але ресурсу вивезти хоча б очко не вистачило.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024