«Кардинал Рівнестандарт» вдома поступився «Продексіму»

10 Жовтня 2021, 13:39
Футзал 950
Футзал

Пропустивши три голи вже в дебюті гри, рівняни так і не змогли відігратися у матчі проти херсонського «Продексіма».

Про це інформують на сайті клубу.

До звітного поєдинку рівняни підійшли з численними кадровими втратами. Через застуду участь у матчі не змогли взяти Максим Малиновський, Богдан Новак і Олександр Басич. Досі відновлюється після травми Дмитро Рибіцький. Таким чином до заявки на гру окрім граючого тренера Олександра Бондаря потрапив і його асистент Павло Дармовіс.

Господарі вкрай невдало розпочали поєдинок. Перша ж атака херсонців призвела до виходу тет-а-тет із Іллею Бакінським Станіслава Моспана. Голкіпер “Кардинала Рівнестандарту” був вимушений фолити, за що отримав попередження. А гості, розігравши штрафний, забили вже на 24-й секунді. Ніким не прикритий Максим Бессалов замкнув передачу Петра Шотурми – 0:1.

На п’ятій хвилині рівняни пропустили вдруге. Олексій Фетько програв боротьбу екс-“кардиналівцю” Віктору Кравцову і той замкнув просту передачу партнера з ауту – 0:2.

Ще за хвилину “наварив” Ілля Бакінський. Голкіпер рівненського клубу пішов у боротьбу з Станіславом Моспаном перед власними воротами, втратив м’яча і Максим Бессалов забивав вже у практично порожні ворота.

Практично одразу рівняни могли один гол відіграти. Микола Микитюк зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Михайло Волянюк завдавав дальнього удару, а рука гравця “Продексіма” знайшла м’яч. Але, навіть за такого рахунку на табло, суддівська бригада у складі Руслана Лутія і Ореста Дуцяка не ризикнула призначити пенальті у ворота гостей.

Рівняни довго сперечалися з арбітрами, але безрезультатно. Потому Олександр Бондар вирішив ризикувати і створювати чисельну більшість. Михайло Волянюк почав грати п’ятим польовим. Спершу наша команда пропустила четвертий гол у порожні ворота. Але потім вже ж провела м’яч престижу.

Роман Горпинич забив гарматним ударом після скидки від Михайла Волянюка – 1:4.

Після цього “Кардинал Рівнестандарт” заграв динамічніше. Команда раз за разом створювала моменти. Але окрім помилок в обороні, сьогодні рівнян підвела і реалізація. М’яч впершо не йшов у ворота суперника.

“Продексім”, натомість, забив ще. Микола Микитюк ефектно пройшов флангом і віддав під удар Станіславу Моспану – 1:5. Ще за чотири хвилини Сергій Малишко завершив контратаку гостей зі швидким переходом з оборони в атаку – 1:6.

Пішла більш відкрита і дещо авантюрна гра. Михайло Волянюк сам відібрав м’яча у центрі майданчика і гарматним ударом ледве не зламав ворота за спиною Юрія Савенка – 2:6!

Потім стався ще один суперечливий епізом. Максим Бессалов брудно зіграв проти Романа Горпинича, штовхнувши нашого травця на борт майданчика. Жовта картка для гравця “Продексіма” стала би для нього другою у матчі – арбітри фол у цьому епізоді не побачили.

Далі – два поспіль дабл-пенальті у виконанні господарів. Удар Михайла Волянюка парирував Юрій Савенко. А Роман Горпинич пробив майже ідеально – 3:6.

Крапку у матчі поставили гравці “Продексіма”. Ігор Корсун все виконав сам. І обіграв, і забив – 3:7.

За тиждень на “Кардинал Рівнестандарт” чекає ще один іспит – в Івано-Франківську.


 
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024