Острозькі футболісти розпочали друге коле чемпіонату ДЮФЛ серед юнаків 2010 і молодших

27 Вересня 2021, 14:31
Острозькі футболісти розпочали друге коле чемпіонату ДЮФЛ  серед юнаків 2010 і  молодших 1173
Острозькі футболісти розпочали друге коле чемпіонату ДЮФЛ серед юнаків 2010 і молодших

На Рівненщині стартувало друге коло Дитячо-юнацької футбольної ліги серед юнаків 2010 року народження і молодших, де з-поміж інших змагаються футболісти й з Острога.

Юні острожани, вихованці тренера-викладача Острозької ДЮСШ Андрія Фесенка розпочали друге коло ДЮФЛ 9 вересня у Квасилові, зустрівшись із ФК «Квасилів» і командою Шпанівської громади «Атака».

Як розповів Спорт на Районі Андрій Фесенко, першу гру юні острожани з лідером турнірної таблиці ФК «Квасилів» завершили «в суху» – 0:0. У другій зустрічі завдяки голам Сергія Кулиби та Владислава Бондарука перемогли «Атаку» 2:0.

21 вересня у Здолбунові відбувся другий тур другого кола. Через зняття з чемпіонату команди ДЮСШ Гощі острожани відіграли одну гру з командою ДЮСШ Здолбунова. Фортуна була на боці господарів: ДЮСШ Здолбунів – ДЮСШ Острог – 2:0.

Склад команди Острозької ДЮСШ на друге коло: Ілля Форманюк, Назар Касянчук, Артем Пінчук, Максим Демчук, Максим Ковалик, Сергій Кулиба, Захар Дубінчук, Владислав Бондарук, Ярослав Мокляк, Євген Ліщук, Іван Грищук, Тимофій Григор, Іван Синявський.

«Дякую батькам за підтримку! У будній день нас приїхало підтримувати близько майже 10 батьків, що було дуже приємно і важливо. Завжди не приємно програвати при підтримці, але ми рухаємося далі. Основні завдання – награвати дітей і отримувати колосальний ігровий досвід», – прокоментував тренер Андрій Фесенко.

 

Читайте також:

Острозькі спортсмени завершили виступи в Фестивалі футзалу й отримали свої відзнаки

Острозькі футболісти розпочали друге коло чемпіонату ДЮФЛ

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024