«Полювання на лисиць»: старовижівська команда виборола третє місце на обласних змаганнях

26 Вересня 2021, 12:20
Старовижівська команда виборола третє місце на обласних змаганнях 814
Старовижівська команда виборола третє місце на обласних змаганнях

Команда вихованців Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості взяла участь в обласних змаганнях зі спортивної радіопеленгації, відомі також як «полювання на лисиць».

Змагання організували з 17 по 19 вересня 2021 року в лісовому масиві села Гаразджа Луцького району. Про це повідомили на сайті Старовижівської громади.

Після старту учасники пеленгували джерела сигналів, прогнозували їхні місця розташування, вибирали оптимальний маршрут на важкопрохідній місцевості лісового масиву і послідовність проходження всіх обов'язкових контрольних пунктів.

Змагання передбачали особисту та командну першість з радіоорієнтування та пошуку передавачів.

Команда вихованців Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості у складі Максима Куземського, Владислава Сушинця, Анни Луць, Мар’яни Юхимук продемонструвала ґрунтовну підготовку та знання в запропонованих завданнях із пошуку радіопередавачів.

За результатами проведеного заходу старовижівська команда посіла третє загальнокомандне місце і була нагороджена кубком, медалями та дипломами управління освіти і науки облдержадміністрації.

Керівника команди Віктора Романчука відзначили грамотою за вагомий внесок та креативний підхід до виховання учнів, активну діяльність щодо виявлення, розвитку та підтримки творчо обдарованих дітей, підготовку переможців обласних відритих змагань зі спортивної радіопеленгації.

Читайте також: Буцинські спортсмени вибороли «бронзу» на чемпіонаті з футболу. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024