У Ратному нагородили спортсменів та зіграли у футбол

12 Вересня 2021, 09:49
У День фізичної культури у Ратному відбулося нагородження і футбол 907
У День фізичної культури у Ратному відбулося нагородження і футбол

У другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. 

З нагоди свята 10 вересня на стадіоні «Будівельник» селища Ратне відбулися святкові урочистості, на які зібралася спортивна спільнота громади. Про це інформують на сайті Ратнівської селищної ради.

Привітав усіх зі святом Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, який побажав усім спортсменам, тренерам, уболівальникам спорту та шанувальникам здорового способу життя спортивних та життєвих перемог, плідної праці, наполегливості та успіхів у всіх звершеннях, подякував за участь у спортивних змаганнях. 

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, популяризацію здорового способу життя, активну громадську позицію, відданість справі очільник громади вручив грамоти та сертифікати Анатолію Ярошуку – жителю села Жиричі, учаснику обласних змагань серед осіб з інвалідністю з боча; сім’ї Сабадашів з селища Ратне, призерам обласного фестивалю з фізичної культури і спорту; Олені Брей – педагогу-організатору ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. Миколи Заліпи, призеру обласного фестивалю з фізичної культури і спорту в змаганнях з шашок; Михайлу Біруку – вчителю фізкультури ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне  ім. Миколи Заліпи; Юрію Копишинському – старшому тренеру Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Свої музичні вітання учасникам урочистостей подарували працівники Центру культури та дозвілля Ратнівської селищної ради.

Після завершення урочистостей відбувся турнір з футболу, в якому взяли участь команди Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи, НВК «ЗОШ-дитячий садок» села Жиричі, НВК «ЗОШ-дитячий садок» села Гірники.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024