Уродженець Здолбунова Микола Гайдучик – другий за вартістю гравець «Ужгорода»

10 Вересня 2021, 08:13
Микола Гайдучик – другий за вартістю гравець «Ужгорода» 2372
Микола Гайдучик – другий за вартістю гравець «Ужгорода»

Уродженець Здолбунова Рівненської області, гравець ФК «Ужгород» Микола Гайдучик на трансферному ринку вартує 100 тисяч євро.

Таку вартість футболіста зазначають на порталі «Transfermarkt» на якому впродовж серпня оновили трансферну вартість команд і окремих гравців українських клубів.

Нагадаємо: Микола Гайдучик – виходець із «аматорів». У сезоні 2020 року Гайдучик виступав за оржівський «ОДЕК». Узимку 2021 року побував на зборах із «Вересом», а в лютому підписав довгостроковий контракт із народним клубом.

Перший гол за РНК Гайдучик забив у ворота киргизстанського «Алая». Вийшовши у стартовому складі «Вереса» на матч 19 туру Першої ліги проти «Чорноморця», Микола «доклався» до всіх голів свого клубу й став героєм туру.

Разом із командою молодий форвард завоював титул чемпіона серед команд Першої ліги.

У серпні 2021 року Гайдучик на правах оренди перейшов до першолігового ФК «Ужгород».

Оскільки кар’єра Гайдучика в «професіоналах» не дуже тривала, «Transfermarkt» наразі не відображає змін трансферної вартості футболіста.

Між тим, загальна вартість НК «Верес» зросла вдвічі, подорожчали фактично всі футболісти.

У «Вересі» 100 тисяч євро оцінюють Дмитра Махнєва, Сергія Панасенка, Віталія Тимофієнка. А от у ФК «Ужгорож» Гайдучик другий за вартість гравець. Найдорожчий у закарпатській команді лівий вінгер Василь Пиняшко (300 тисяч євро).

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024