Волиняни здобули золото на Чемпіонаті світу з радіопеленгації

08 Вересня 2021, 19:46
Волиняни здобули золото на Чемпіонаті світу з радіопеленгації ФОТО 2211
Волиняни здобули золото на Чемпіонаті світу з радіопеленгації

Волиняни вдало виступили на Чемпіонаті Європи з радіопеленгації серед юніорів та дорослих та Чемпіонаті світу з радіопеленгації серед юніорів.

Змагання відбувалися з 28 серпня по 3 вересня в місті Бансько (Болгарія). Учасники долали дистанції у гірській місцевості з перепадом висот понад 200 метрів в лісових масивах.

До складу національної збірної України входили спортсмени Федерації радіоспорту міста Луцька Владислав Іщук, Ольга Гупало серед юніорів та Вікторія Іщук у категорії ж-14, Юліана Бойко в категорії ж-16.

У підсумку змагань Владислав Іщук став володарем двох золотих нагород в спринті й радіо орієнтування та виборов золоту медаль в команді України на класичній дистанції 3,5 мгц.

Ольга Гупало стала бронзовою призеркою на дистанції радіо орієнтування, поступившись спортсменці з Чехії всього на 27 секунд.

Вікторія Іщук в категорії ж-14 в складі збірної команди України здобула золоту та бронзову медалі на класичних дистанціях.

Готували спортсменів до змагань заслужений тренер України Анатолій Долинський, майстер спорту України Ігор Долинський і майстер спорту України Дмитро Петрочук.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024