Команда з Бобол стала переможцем футбольного чемпіонату Турійської громади

07 Вересня 2021, 15:00
Команда з Бобол стала переможцем футбольного чемпіонату Турійської громади 1674
Команда з Бобол стала переможцем футбольного чемпіонату Турійської громади

Відбувся фінал чемпіонату Турійської територіальної громади з футболу у групі «А». 

Про це інформують на сайті Турійської селищної ради.

На зеленому газоні стадіону «Колос» чотири команди у видовищних і гарячих спортивних поєдинках виборювали призові місця. 

Після зіграних матчів чемпіонство у першому в історії Турійської селищної територіальної громади чемпіонаті здобула команда з Бобол. Почесне друге місце – у команди з Дуліб. Третю сходинку п’єдесталу пошани посіли купичівці. Четверте місце – у команди з Солович.

Нагороди урочисто вручали Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та голова райради ВФСТ «Колос» Турійської громади Олександр Лемещук. Грамоти, кубки та медалі відповідних рівнів отримала кожна команда. Особливими нагородами відзначили кращого воротаря чемпіонату Володимира Заліпу із дулібівської команди; кращого захисника Юрія Бориса (Соловичі); кращого бомбардира Любомира Гаврилюка (Бобли). Приємний сюрприз очікував і на двох суддів чемпіонату: спеціальні відзнаки вручили Георгію Борису та Олександру Баб’яку.

 

12 вересня відбудеться півфінальна частина групи «Б», а 19 вересня будуть зіграні заключні шість ігор чемпіонату цієї групи, які й визначать переможця та призерів.

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024