«Волинь» на сезон дозаявила шістьох футболістів

06 Вересня 2021, 10:32
«Волинь» на сезон дозаявила шістьох футболістів ФОТО 2023
«Волинь» на сезон дозаявила шістьох футболістів

«Волинь» офіційно дозаявила шістьох нових футболістів, які допомагатимуть «хрестоносцям» цього сезону в чемпіонаті та Кубку України.

Про це повідомляють на офіційному сайті ФК «Волинь».

Серед нових облич – досвідчений захисник Олександр Кучеренко та молодий голкіпер Володимир Кринський, а серед добре знайомих волинській публіці – Іван Цюпа, Сіаваш Хагназарі та молоді гравці – Ігор Грицюк і Тарас Завадович.

Олександр Кучеренко – досвідчений 29-річний футболіст, який на професійному рівні виступав за краматорський «Авангард», кропивницьку «Зірку» та «Інгулець» із Петрового, за який грав протягом попередніх чотирьох сезонів. Провів у чемпіонаті та Кубку України 177 поєдинків (42 з яких – в УПЛ) та відзначився у них 16 голами. У «Волині» виступатиме під номером 23.

Володимир Кринський – молодий 24-річний голкіпер. На професійному рівні виступав за «Полтаву» та донецький «Олімпік», а минулого сезону грав за  «Інгулець». Має 83 професійні поєдинки, з яких 43 провів у Прем’єр-лізі. У Луцьку гратиме під номером 1.

Іван Цюпа та Сіаваш Хагназарі підписали нові контракти з луцьким клубом, а до цього по три роки захищали кольори «Волині». Футболісти будуть виступати під своїми звичними номерами – 93 та 88 відповідно.

Двоє інших молодих футболістів – вихованці місцевої академії, які торік дебютували у професійному футболі на рівні Другої ліги за «Волинь-2». Ігор Грицюк виступатиме під номером 32, Тарас Завадович – 22.

 

Читайте також:

На тренувальний мінізбір «Верес» узяв двох юнаків із U-19

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024