ФК «Любарт» – найкращий колектив третього Літнього Кубка Волині

04 Вересня 2021, 10:49
ФК «Любарт» – найкращий колектив третього Літнього Кубка Волині 1561
ФК «Любарт» – найкращий колектив третього Літнього Кубка Волині

28-29 серпня відгримів ІІІ Zeman Літній Кубок Волині 2021.

Шість колективів спробували свої сили на паркеті, проте тріумфувати вдалося лідерам волинського футзалу з ФК «Любарт». Підопічні Назара Бугайчука підкорили трофей третій раз поспіль. Про це інформують на сайті АМФВ.

6 місце – «Kroshu Lutsk»

Боєздатний колектив, чинний Абсолютний чемпіон Другої ліги АМФВ буквально напередодні турніру отримав серію травм провідних гравців, що і завадило продемонструвати кращий результат. Але приємно, що підопічні Руслана Дороша завжди ставлять за мету змагатися із кращими та прогнуть розвиватися!

5 місце – ФК «Волинська приватна автошкола»

Гравці Віктора Абрамчука в останній момент зібралися, але зайнятість гравців на службі ДСНС не дозволила зібрати боєздатний колектив. Однак гравці Вищої ліги АМФВ зуміли у іграх без замін видавати чудовий футзал, навіть у матчах з фаворитами підводила тільки фізична готовність. При хорошій селекції наші рятівники можуть стати претендентами на медалі!

4 місце – «Прип’ять» Любешів

Минулого року колектив Івана Токарчука був другий, цього річ повторити досягнення не вдалося. Проте у команди є перспективи, незважаючи на відсутність тренувань, відсутність місця для тренувань і деякі проблеми із дисципліною – у гравців із Любешева є жага до перемог.

3 місце – МФК «Дім фасадів»

Молодий колектив тепер уже президента Андрія Гуменюка любить футзал, грає у футзал та, можливо, готує свій проєкт під серйозні завдання. Гравці Ігоря Кравчука майже на кожному турнір з медалями, і от-от мають зробити крок до великих перемог. Зачекаємо.

2 місце – ФК «Галицька здоба» Львів

Гравці Сергія Тригубця завжди ставлять максимальні завдання і не важливо приїхало їх 5 чи 15. Львів’яни завжди є претендентами на перемогу куди б вони не приїхали – цього разу лише другі, однак колектив популяризує футзал на всіх фронтах.

1 місце – ФК Любарт

Флагман луцького футзалу черговий раз підтвердив свій клас. Команда Дмитра Пасічника саме вийшла із відпустки та повноцінно готується до майбутнього сезону у Першій лізі України. Чудовий футзал вже досвідчених виконавців, вдвічі приємніше, що і вихованці Дитячої футзальної ліги Волині також підключаються до основного складу.

Найкращий бомбардир Літнього Кубка Волині 2021 – Владислав Сизик / ФК «Любарт» (6 голів)

Найкращий Голкіпер Літнього Кубка Волині 2021 – Антон Денчук / ФК «Галицька здоба»

Найкращий Гравець Літнього Кубка Волині 2021 – Богдан Лопоха / МФК «Дім фасадів»

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024