У Луцьку презентували виставку спортивних нагород прикордонників

29 Серпня 2021, 08:02
Виставка спортивних нагород прикордонників 502
Виставка спортивних нагород прикордонників

У Луцьку презентували пересувну виставку спортивних досягнень прикордонників за останні 30 років. Експозицію відкрили з нагоди десятого чемпіонату Держприкордонної служби України зі спортивного орієнтування, який стартує у Луцьку 28 серпня, – повідомляє Суспільне.

27 серпня на Волинь приїхали 120 прикордонників з різних областей країни. Всі вони – учасники змагань.

Волинянин Іван Банзерук – прикордонник. Займається легкою атлетикою. На виставці, яку презентували, є і його нагороди. Нещодавно спортсмен повернувся з Олімпійських ігор у Токіо.

Читайте також: Артефакти, Ерос і Танатос: у Музеї Корсаків відкрили виставку Петра Антипа

Іван Банзерук
Іван Банзерук

«Відпочину ще недільки дві і почнемо готувати базу зимову. Має бути три таких старти – командний чемпіонат світу, чемпіонат Європи і Чемпіонат світу з легкої атлетики», – розповідає олімпієць.

Голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляк зазначив, що виставку спортивних досягнень прикордонників привезли на Волинь вперше.

«За 30 років незалежності України прикордонники брали участь в 10 Олімпійських іграх, починаючи з Барселони і до Токіо. За цей період у нас 31 медаль. 10 золотих, срібло і бронза», – розповідає голова спорткомітету.

Читайте також: «13 кімнат COVID»: у Луцьку відкрили проєкт митців Миколи Бабака та Євгена Матвєєва

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024