Представники Рівного, Березного і Костополя змагалися за Кубок міста з греко-римської боротьби

26 Серпня 2021, 17:12
Відбувся Кубок Костополя з греко-римської боротьби серед юнаків 2006-2007 р.н. 2184
Відбувся Кубок Костополя з греко-римської боротьби серед юнаків 2006-2007 р.н.

Відбувся Кубок Костополя з греко-римської боротьби серед юнаків 2006-2007 р.н.

Змагання, які були присвячені 30-й річниці Дня Незалежності України, відбулися 24 серпня. За нагороди змагалися юні представники найсильніших шкіл області, а саме команди з міст Рівне, Березне, Костопіль. Про це йдеться на сторінці Федерації спортивної боротьби Костопільщини.

На змагання завітали представники влади, голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль, голова Рівненської районної державної адміністрації Олександр Коваль, президент Рівненської обласної федерації греко-римської боротьби, чемпіон Європи, майстер спорту України міжнародного класу Олександр Ковальчук, президент Костопільської федерації спортивної боротьби Василь Луцовят.

Цікаво коментував та заводив вболівальників до активної підтримки юних борців коментатор, що коментував виступ українських спортсменів під час Олімпійських ігор в Токіо Олександр Пастухов.

Змагання відбувалися за принципом зустрічі команда з командою (стінка на стінку). У першій зустрічі зійшлися команди з Рівного та Костополя. В упертій боротьбі перемогли костопільчани з рахунком 6:4. Далі була зустріч березнівчан та команди Рівного. Березнівчани перемогли досить легко з рахунком 9:1.

Фінальною зустріччю був поєдинок команд міст Костопіль та Березне. Лише за якістю перемог із рахунком 5:5 березнівчани стали переможцями змагань та отримали Кубок, грошову винагороду за І командне місце. Господарі, представники Костополя, посіли ІІ місце, команда міста Рівне здобула ІІІ місце.

Змагання організовували Рівненська обласна федерація греко-римської та Костопільська федерація спортивної боротьби для популяризації здорового способу життя, залучення до тренувань і активностей дітей та молоді.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024