«Крок» із Грозова отримав перший Кубок Острозької громади

25 Серпня 2021, 10:40
«Крок» із Грозова отримав перший Кубок Острозької громади 1190
«Крок» із Грозова отримав перший Кубок Острозької громади

Грозівський «Крок» здобув золото першого Кубка Острозької міської територіальної громади.

На шляху до нагород у чвертьфіналі ФК «Крок» розгромив ФК «Острог» – 6:1. У першому півфінальному матчі грозівці розписали нічию з «Розважем» на виїзді, а вдома здолали ФК «Розваж» із рахунком 2:1. Своєю чергою ФК «Острог» після поразки в 1/4 фіналу здобув перемогу у втішному раунді та став півфіналістом першого Кубка Острозької громади.  У першому півфіналі ФК «Острог» завдяки реалізованому пенальті,  мінімально переграв «Міраж» (Кургани) – 1:0, а в матчі-відповіді міська команда тріумфувала з рахунком 5:2.

Уже в фіналі, що відбувся в Острозі, гравці ФК «Крок» повторили результат чвертьфінального матчу – 6:1 і здобули кубок Острозької громади.

Відразу після  матчу провели нагородження. Футболістів і всіх присутніх вітали заступник Острозького міського голови Олександр Харчук, представник управління освіти, молоді і спорту Дмитро Білюк, очільник Острозької районної асоціації футболу Валентин Стрілець.

«Сьогодні така прохолодна англійська погода. Попри це, у нас чимало глядачів, яким ви подарували футбольну насолоду. Як завжди буває у спорті, є переможці і переможені,  але впевнений, що це ніяк не порушить дружби, яка є між вами за межами футбольного поля», – відзначив Дмитро Білюк

Представники оргкомітету вручили грамоти, золоті медалі й кубок представникам «Крока» Дмитрові Чехолці та Віталієві Петрукові, а відзнаки фіналіста – Олександрові Русакову, капітанові ФК «Острог».

Крім того, організатори відзначили найкращого гравця матчу. Звання «Man of Mach» отримав молодий голкіпер ФК «Острог» Вадим Бондарчук.

Вадим Бондарчук
Вадим Бондарчук

 

 

Голи забивали:  Андре Крістіан (дубль), Федір Очеретяний, Володимир Бортков, Віталій Петрук, Олександр Федіковський Руслан Козел.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024