У Рівненській громаді відбувся фестиваль пляжного волейболу

19 Серпня 2021, 11:29
Фестиваль волейболу 726
Фестиваль волейболу

На території рекреаційної зони Гущанського озера відбувся І місцевий фестиваль з пляжного волейболу на кубок Рівненської громади присвячений 30-річчю Незалежності України.

Про це йдеться на сайті Рівненської громади.

Після проведення реєстрації команд та жеребкування, всі дружно заспівали Гімн України, а учасники шкільного духового оркестру Гущанського ліцею подарували з десяток музичних творів. Вісім команд в категорії до 35 років у двох підгрупах по чотири команди по круговій системі почали змагатись між собою.

В групі «А» команда «Рубіж» Любомля впевнено перемогла команди «Прикордонник» застава Рівне, «Удар» з Борового та Будників №2. Команда «Удар» села Борове перемогла команди «Прикордонник» та села Будники №2, які з рахунком 2:0 програли команді «Прикордонник».

У групі «Б» «Прибузький лісгосп» зі Згоран перемогла команди «Буг» Гуща – Забужжя, «Удар» із Милованя, Будники №1.  Відповідно команда «Буг» перемогла команди «Удар» та Будники №1, які переграли команду «Удар».

 В грі за 7–8 місця команда «Удар» перемогла команду Будники №2.  Команда Будники №1 в грі за 5–6 місце програла команді «Прикордонник».

Напружена та цікава гра проходила за 3–4 місце, де молода команда «Удар» перемогла досвідчену команду «Буг» з рахунком 2:0. Найцікавіша гра з перемінними успіхами була за 1–2 місце де амбітна молода команда «Прибузького лісгоспу» з рахунком 2:0 перемогла команду «Рубіж».

У категорії команд 35+ по круговій системі змагались команди «Удар» з Луцька, «Мисливець» Гуща – Забужжя, «Рубіж» з Любомля, «Олімпік» зі Столинських Смолярів. Досвідчена команда «Удар» переграла усі команди в групі, а «Рубіж» програв «Мисливцю». Найстарша команда «Олімпік» програла усім командам.

За підсумками ігор перше місце зайняла команда «Удар», друге «Мисливець», третє «Рубіж», четверте «Олімпік». 

Під час урочистого нагородження сільський голова подякував учасникам за участь та вручив призи в номінаціях: за найкращі подачі  - Дмитро Бортник (Борове), найкращий нападник - Сущик Ігор (Любомль), наймолодший учасник - Дмитро Селегей (Миловань), найстарший учасник - Володимир Симчук (Столинські Смоляри). Команди, які посіли 1–3 місця отримали спортивні грамоти, медалі, кубки та грошову винагороду від спонсорів, а команди-учасники призи.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024