Футбол стирає межі: команда з Млинівщини виступає в чемпіонаті Луцького району

18 Серпня 2021, 10:50
Олександр Згоранець розповів, як команда з Млинівщини виступає в турніру Луцького району 1949
Олександр Згоранець розповів, як команда з Млинівщини виступає в турніру Луцького району

У Чемпіонаті Луцького району виступає клуб «Хавест» із села Підлозці (Млинівщина, нинішній Дубенський район) Рівненщини.

ФК «Хавест» тримається всередині турнірної таблиці. Водночас представники команди кажуть: якістю змагань надзвичайно задоволені. Про це «ВолиньSport» розповів Олександр Згоранець, представник і віцекапітан «Хавесту».

«Ідея заявитися в Чемпіонат Луцького району виникла ще в минулому році, але всім знайома причина не дала нам тоді спробувати свої сили. Що стало причиною? Перш за все це бажання хлопців грати. Чому саме Луцький район, а не, наприклад, Дубенський? Я б сказав, що це «логістика» – нам сюди ближче їхати, та і по силі команд рівень якісно вищий, на мій суб'єктивний погляд, за рівень того-таки Чемпіонату Дубенського району, до якого ми географічно належні», – розповів Олександр Згоранець.

ФК «Хавест» сформований переважно з місцевих хлопців однойменної територіальної громади Підлозці, що на Млинівщині. Частина колективу працює в однойменному товаристві, на базі якого і започаткували клуб. Крім того, за «Хавест» виступає дехто з Луцьких спортсменів. До речі, це не щось особливе, адже за першоліговий ФК «Сокіл» (Садове) з Рівненщини виступають волинські футзалісти.

«Насправді якість футболу тут дуже висока і мені та моїй команді дуже подобається, хоч би і здавалось, що ми тільки всередині турнірної таблиці. Дуже подобається гнучкість графіку і те, що команди по-справжньому дружньо йдуть одна одній на зустріч в цьому питанні. З мінусів – це поки наш брак досвіду виступів з командами такого рівня, а тому і інколи були втрачені за рахунок цього очки. Подобається рівень суддівства, хоч і є матчі в яких залишався гіркий осад від цього.
Завдання наші – це бронза чемпіонату.  В теперішньому становищі, куди ми себе привели, це виглядає надто неймовірно, але я в це вірю! Також ми спробуємо себе проявити в кубку. Відтак, спробуємо його завоювати», – підсумував Олександр Згоранець.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024